fbpx

Δες πως αναβαθμίστηκαν η Maserati Ghibli GranLusso και η GranSport.

Δες πως αναβαθμίστηκαν η Maserati Ghibli GranLusso και η GranSport.

Η NOVITEC, μια από τις κορυφαίες εταιρείες βελτίωσης των αυτοκινήτων που φέρουν την τρίαινα στη μάσκα τους, κάνει ακόμα ένα βήμα και προσφέρει τώρα ένα εκτεταμένο πρόγραμμα βελτίωσης για τα νέα Maserati Ghibli GranLusso και GranSport.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πότε «φταίει» η μηχανή σου για το ατύχημα ή τη βλάβη

 

Για όλες τις παραλλαγές, είτε πρόκειται για την έντονα πολυτελή είτε για την εξαιρετικά σπορ έκδοση, η NOVITEC προσφέρει εξατομικευμένες επιλογές που κάνουν τα ιταλικά τετράθυρα αυτοκίνητα ακόμα πιο δυναμικά και συναρπαστικά.

Η βελτιωμένη ρύθμιση του κινητήρα είναι διαθέσιμη για τις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες Ghibli. Η απόδοση της τετρακίνητης έκδοσης S Q4 με τη ρύθμιση του συστήματος NOVITEC N-TRONIC φτάνει στους 494 ίππους ισχύος, δύναμη αρκετή για να… «εκσφενδονίσει» το δυναμικό σεντάν από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα και να του προσφέρει τελική ταχύτητα 296 χλμ./ώρα!

Η κομψή και δυναμική εμφάνιση NOVITEC χαρακτηρίζεται από τα ανθρακονημάτινα εξαρτήματα αμαξώματος  με σπορ στυλ και τους επιβλητικούς τροχούς NOVITEC NM1 των 22 ιντσών που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους θόλους των τροχών της Ghibli.

Οι λύσεις για το σύστημα  ανάρτησης από τη NOVITEC, καθιστούν το χειρισμό πιο ευέλικτο, ενώ είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τους νέους υπερμεγέθεις τροχούς.

Φυσικά, η NOVITEC είναι σε θέση να εκπληρώσει οποιαδήποτε επιθυμία των πελατών της όσον αφορά στη διακόσμηση του εσωτερικού της καμπίνας της Ghibli, χρησιμοποιώντας επιφάνειες ειδικά κατασκευασμένες για τα νέα μοντέλα και υλικά που ταιριάζουν στα γούστα του πελάτη και περιλαμβάνουν από το καλύτερο δέρμα έως το Alcantara σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.

ΠΗΓΗ: Automoto