fbpx

Εν μέσω αύξησης κρουσμάτων στην Ισπανία ο αγώνας της F1 – Επιστροφή Perez

Εν μέσω αύξησης κρουσμάτων στην Ισπανία ο αγώνας της F1 – Επιστροφή Perez

Στην Ισπανία και στη Βαρκελώνη μεταφέρεται η δράση της F1 με τη χώρα να καταγράφει περισσότερα από 1000 κρούσματα κορωνοϊού την ημέρα. Στο αγωνιστικό τριήμερο που αρχίζει σήμερα κυριαρχεί η είδηση της επιστροφής του Sergio Perez αλλά και η απορία αν ο Max  Verstappen θα καταφέρει να κοντράρει τον Hamilton και να σπάσει το δίδυμο της Mercedes!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οδήγηση με σαγιονάρες: Μάθε για τον κίνδυνο και αν υπάρχει πρόστιμο!

 

Ο Sergio Perez που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό ανέκαμψε, είναι πλέον αρνητικός και επιστρέφει στο cockpit της RP20 μετά από απουσία δύο αγώνων.

O Perez έγινε ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που νόσησε με COVID-19, πριν το Βρετανικό Grand Prix προ 14 ημερών.

Η πολύ καλή εμφάνιση και νίκη του Verstappen στο Σίλβερστον την προηγούμενη Κυριακή έχει δημιουργήσει ελπίδες για μάχη και στο Μοντμελό.

Μια πίστα όπου η αεροδυναμική παίζει κυρίαρχο ρόλο: Δυο μεγάλες ευθείες, μερικές πολύ γρήγορες καμπές και μερικές αργές στροφές συνθέτουν ένα σκηνικό όπου τα προσπεράσματα είναι εφικτά μόνο στα φρένα στο τέλος των δυο ευθειών. Δεν είναι όμως εύκολο να προσπεράσεις γι’ αυτό και παίζει τόσο ρόλο η θέση των κατατακτήριων δοκιμών.

Στο στρατόπεδο της Ferrari υπάρχει προβληματισμός και μένει να δούμε κατά πόσο μπορεί να έχει αλλάξει η εικόνα των κόκκινων σε σχέση με τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Βρήκαν ένα μικρό θέμα και αλλάζουν το σασί του Vettel δίνοντάς του καινούργιο ενόψει Βαρκελώνης.

 

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις

 

Παρασκευή 14 Αυγούστου (ΕΡΤ Sports HD, Cosmote Sport 5 HD)

Ελεύθερες Δοκιμές 1: 11:50-13:35

Ελεύθερες Δοκιμές 2: 15:50-17:35

 

Σάββατο 15 Αυγούστου (ΕΡΤ Sports HD, Cosmote Sport 5 HD)

Ελεύθερες Δοκιμές 3: 12:50-14:05

Κατατακτήριες: 15:50-17:20

 

Κυριακή 16 Αυγούστου (ΕΡΤ Sports HD, Cosmote Sport 5 HD)

Αγώνας: 16:10