fbpx

Η απόφαση της Lamborghini είναι μεγάλο χτύπημα στις εκθέσεις που φθίνουν

Η απόφαση της Lamborghini είναι μεγάλο χτύπημα στις εκθέσεις που φθίνουν

Οι παραδοσιακές εκθέσεις αυτοκινήτων βρίσκονται σε μια πτωτική πορεία η οποία δείχνει να επιταχύνθηκε και άλλο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Και ενώ μέχρι τώρα οι κατασκευαστές εξέταζαν την παρουσία τους σε κάθε έκθεση μεμονωμένα και αποφάσιζαν αν θα δώσουν το παρόν λαμβάνοντας υπόψη τους πολλούς παράγοντες -από το κόστος μέχρι και το αν είχαν πραγματικά κάτι καινούργιο να παρουσιάσουν- η Lamborghini δηλώνει πως δεν πρόκειται στο μέλλον να συμμετέχει σε καμία από τις παραδοσιακές εκθέσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο χαλκός θα κυριαρχήσει στα αυτοκίνητα λόγω κορωνοϊού!

 

Για την προβολή των νέων της μοντέλων θα προτιμήσει, πάντα σύμφωνα με τις απόψεις των στελεχών της ιταλικής εταιρείας, είτε μαζικές εκδηλώσεις που εξυπηρετούν καλύτερα την προβολή τους, όπως είναι το Goodwood Festival of Speed ή το Pebble Beach είτε ειδικά σχεδιασμένα events με τα οποία θα απευθύνεται άμεσα στους υποψήφιους πελάτες της.

Η απόφαση αυτή της Lamborghini είναι μεγάλο πλήγμα για τις κλασικές εκθέσεις, καθώς αυτοκίνητα σαν τα δικά της και σαν της Ferrari ή της McLaren, που δεν τα βλέπεις και σε κάθε γωνία, αποτελούν «κράχτη» και ένα σεβαστό ποσοστό των επισκεπτών πηγαίνει απλά και μόνο για να τα δει από κοντά.

ΠΗΓΗ: CNN