fbpx

Θέαμα drifting με πολύ fun στο Drive Park το Σαββατοκύριακο

Θέαμα drifting με πολύ fun στο Drive Park το Σαββατοκύριακο

Οι φανατικοί του drifting ετοιμάζονται εδώ και καιρό για αυτό το Σαββατοκύριακο 22 με 23 Ιουνίου. Απόγευμα Σαββάτου και πρωί Κυριακής (Σάββατο:  17:00 – 22:00 Κυριακή: 8:00 – 14:00) θα εκτοξευθεί η λίμπιντο των φίλων του σπορ στο Drive Park Θεσσαλονίκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Ευρωπαίοι είναι νευρικοί οδηγοί με εμάς τους Έλληνες περισσότερο!

 

Οδηγοί από κάθε άκρη της Ελλαδας θα συγκεντρωθούν για προπόνηση, fun και καλή παρέα. Στα τριπλά, τετραπλά και πολλαπλά περάσματα αποδεικνύουν την εξοικίωση και τις ικανότητές τους.

Το Drifting υφίσταται στην Ελλάδα από το 2001 και διεξάγονταν κυρίως σε πίστες της νότιας Ελλάδας. Στο πέρασμα των πρώτων χρόνων και δεδομένου της καλής του φήμης, το άθλημα κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών νέων οδηγών αλλά και θεατών.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, το άθλημα εξελίχθηκε με την καθιέρωση των “Driftwars”  και την διεξαγωγή της σειράς αγώνων “DriftWars & Driftwars North” (2007 – 2013). Στις ημέρες μας, οι αγώνες διεξάγονται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

 

 

Η πίστα Drive Park, είναι εγκεκριμένη πίστα αγώνων και διεξαγωγής εκδηλώσεων φιλικού επιπέδου. Η διοργάνωση DriftClub Day είναι εκπαιδευτικού αλλά και “κοινωνικού” χαρακτήρα, γι’ αυτό και επιτρέπεται η είσοδος σε όλους όσους ασχολούνται ή που θέλουν να ξεκινήσουν!