fbpx

Να γιατί ο Leclerc γύριζε στο Μονακό με μια Ferrari SF90

Να γιατί ο Leclerc γύριζε στο Μονακό με μια Ferrari SF90

Την προηγούμενη Κυριακή θα διεξαγόταν κανονικά το Γκραν Πρι του Μονακό, το οποίο όμως για δεύτερη φορά στη μακροχρόνια ιστορία του, η πρώτη ήταν το 1954, αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Max Verstappen και Alex Albon σε έναντρελό road trip στην Ολλανδία

 

Και έτσι η Ferrari βρήκε την ευκαιρία να γυρίσει στους δρόμους του Πριγκιπάτου μια ταινία μικρού μήκους. Με τον Charler Leclerc πίσω από το τιμόνι μιας SF90 Stradale. Του πρώτου υβριδικού κανονικής παραγωγής της μάρκας, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 1.000 ίππους.

 

 

Η ταινία αυτή, που έχει τίτλο «Le Grand Rendez-Vous» και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13 Ιουνίου, δεν είναι όποια όποια αλλά το remake του κλασικού «Ραντεβού» -ο επίσημος τίτλος της είναι «C’était un rendez-vous». Που είχε γυριστεί το 1976 από τον Claude Lelouch και θεωρείται μια από τα πιο κλασικά φιλμ, ανεξαρτήτως διάρκειας, στα οποία πρωταγωνιστεί αυτοκίνητο.

 

 

Στο «Ραντεβού» λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ένα αυτοκίνητο κινείται ταχύτατα στο Παρίσι και τους δρόμους του  -τα γυρίσματα έγιναν χωρίς επίσημη άδεια στις 5:30- προκειμένου ο οδηγός του να είναι συνεπής στο ραντεβού του με μια κοπέλα.

 

 

Τα εντυπωσιακό πλάνα δεν γυρίστηκαν φυσικά με κάποια Action Camera, τότε δεν υπήρχε καν ο όρος, αλλά με μια συμβατική κάμερα προσαρμοσμένη στον προφυλακτήρα μιας Mercedes 450SEL 6.9 που οδηγούσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Ο ήχος πάντως είναι ντουμπλαρισμένος από αυτόν της Ferrari 275GTB του ίδιου του Lelough, ενώ το γύρισμα έγινε μια και έξω, ως δείγμα γραφής του cinéma-vérité.

ΠΗΓΗ: CNN