fbpx

Ο μονόλογος του Hamilton και η Ferrari στο …κόσμο της!

Ο μονόλογος του Hamilton και η Ferrari στο …κόσμο της!

Στην Mercedes τρίβουν τα χέρια τους και καλά κάνουν. Ο Hamilton πάει ολοταχώς για το έκτο πρωτάθλημα της καριέρας του και μάλιστα χωρίς ανταγωνισμό. Στην Ferrari απλά παρατηρούν και απλώς θυμούνται την αντίστοιχη περίοδο του Schumacher που κέρδισε όπως σήμερα ο Hamilton!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Alpine A110S έγινε 292 ίππων, ακόμα πιο δυνατή

 

Η Mercedes φαίνεται ότι όχι απλώς έχει χτίσει την τέλεια ομάδα, αλλά και το τέλειο μονοθέσιο, αντίθετα με την Ferrari που ψάχνεται πέφτοντας από γκάφα σε γκάφα μη μπορώντας να αξιοποιήσει τις δυνατότητες του Vettel αλλά ούτε και του πολλά υποσχόμενου Leclerk.

 

 

Στο gp της Γαλλίας ο νεαρός Leclerk έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι πολλά υποσχόμενος αφού λίγο έλειψε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ενώ φιγουράρει στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

 

 

Από την άλλη ο Vettel είναι στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης αλλά βλέπει τη διαφορά με τον Hamilton να ανοίγει όλο και περισσότερο.

 

 

Και οι δύο οδηγοί της Ferrari έχουν ένα κοινό πρόβλημα. Το μονοθέσιο που φαίνεται ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν οι μηχανικοί της Ferrari με πιο σημαντικό εκείνο της επαναφοράς.

Όσο για τον ευτυχισμένο Βρετανό, εκείνος απολαμβάνει την πρώτη και με διαφορά θέση της παγκόσμιας κατάταξης και τρέχει ολοταχώς για το έκτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

O Hamilton πέρασε ένα ωραίο μεσημεριανό στο Γαλλικό gp τερματίζοντας πρώτος με δεύτερο τον Bottas και τρίτο τον Leclerk

Κατά τα άλλα ήταν ένας από τους πιο ανιαρούς αγώνες της  F1.