fbpx

Έρευνα: Έτσι είναι το κορμί που πραγματικά αρέσει στις γυναίκες!

Έρευνα: Έτσι είναι το κορμί που πραγματικά αρέσει στις γυναίκες!

Έχεις ένα ωραίο κορμί, fit, γραμμωμένο, όμως είναι πράγματι αυτό κορμί  που αρέσει στις περισσότερες γυναίκες;

Εσύ μπορεί να είσαι ικανοποιημένος από το σώμα σου και να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και γενικώς να αισθάνεσαι άνετα, όμως τι συμβαίνει όταν σε κοιτούν εκείνες;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα εσώρουχα της, που είναι σίγουρο ότι σε …τρελαίνουν!

 

Η απορία για όλους μας είναι διαχρονική! Για να δώσει λοιπόν απάντηση στο καίριο ερώτημα το συντακτικό επιτελείο του Activeman.gr ρώτησε 30 γυναίκες και πήρε την απάντηση.

 

 

Αν λοιπόν σου αρέσει ένα κορμί με φουσκωμένα μπράτσα και γενικότερα μυς τότε εσύ μπορεί εσύ να αισθάνεσαι καλά αλλά έχασες τις περισσότερες γυναίκες.

 

 

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που πήραμε οι 18 από τις 30 γυναίκες απάντησαν ότι θέλουν τον άντρα fit και τι εννοούν με αυτό: Είπαν ότι δεν τις αρέσει το φουσκωτό σώμα που προδίδει ακόμα και χρήση διαφόρων ουσιών. Τις αρέσει το γυμνασμένο αντρικό σώμα με δυνατό γραμμωμένο στήθος και σφιχτούς γλουτούς. Τις αρέσουν τα στιβαρά αλλά όχι τα υπερβολικά φουσκωμένα μπράτσα και τα γυμνασμένα πόδια.

Γενικώς τις αρέσει ένα αθλητικό και χωρίς πολλές υπερβολές κορμί.

Στη δεύτερη θέση δηλαδή εννέα από τις 30 γυναίκες απάντησαν ότι απλώς θέλουν τον άντρα αδύνατο λίγο γυμνασμένο και με ελάχιστη κοιλίτσα. Όπως είπαν αυτό το σωματότυπο τον θεωρούν «γήινο» και «φυσιολογικό».

 

 

Μόνο οι τρεις από τις 30 γυναίκες απάντησαν ότι θέλουν το αντρικό κορμί να είναι πλήρως γυμνασμένο. Είπαν ακόμα ότι τις εντυπωσιάζει όταν βλέπουν φωτογραφίες αθλητών B.B. και έτσι θέλουν τον άντρα να έχει δηλαδή πλήρως και στο έπακρο  γυμνασμένους μυς.