fbpx

Ήρθε η ώρα… να κόψεις τα μούσια με τις … «ευλογίες» της Ε.Ε.

Ήρθε η ώρα… να κόψεις τα μούσια με τις … «ευλογίες» της Ε.Ε.

Ήρθε η μέρα που όλοι θα κόψουμε τα μούσια! Πρωταπριλιά χθες και παραδοσιακά είναι η μέρα με τα περισσότερα… μούσια. Σε αυτά τα μούσια κυρίως αναφέρεται η δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, που ονομάζεται «Κόψε τα μούσια – δες το καθαρό πρόσωπο της αλήθειας».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αν είσαι από εκείνους που πιστεύουν στις θεωρίες συνομωσίας, μάθε το γιατί…

 

Σκοπός της δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες απέναντι στο φαινόμενο των fake news και της παραπληροφόρησης, τόσο σε μέσα ενημέρωσης όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Όσοι λοιπόν είχατε αρχίσει να το σκέφτεστε το θέμα με τα μούσια και θέλετε μια αλλαγή, μπορείτε να το κάνετε στηρίζοντας ταυτόχρονα την καμπάνια #KopseTaMousia. Εκτός από το event στο Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα, που θα γίνει live ξύρισμα, παρουσία των ΜΜΕ υπάρχει και η δυνατότητα, όποιος θέλει να κόψει τα μούσια του και να το ανεβάσει στα social media με το hashtag #KopseTaMousia κάνοντας tag την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα.

 

 

Αναμένουμε νέα σας. Ήρθε η στιγμή να στρέψουμε όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο αληθινό πρόσωπο των γεγονότων γιατί όλοι θέλουμε τις ειδήσεις στην τρίχα… χωρίς τρίχες!