fbpx

Ανδρέας Στέλιου Παφίτης: Η ραγδαία ανάδειξη του στο modeling και τα πειράγματα στη δουλειά!

Ανδρέας Στέλιου Παφίτης: Η ραγδαία ανάδειξη του στο modeling και τα πειράγματα στη δουλειά!

Πριν από χρόνια είδε μια ευκαιρία μπροστά του και την άρπαξε. Ήταν η πρόταση για να ασχοληθεί με το modeling. Ο Ανδρέας Στέλιο Παφίτης, όπως είναι ολόκληρο το όνομα του Κύπριου μοντέλου έκανε πρωταθλητισμό του Μουάι Τάι, αλλά ενώ όλα πήγαιναν καλά ένας  τραυματισμός τον έθεσε μόνιμα εκτός μάχης. Όμως αυτό αποδείχθηκε ευκαιρία για τον Στέλιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Νίκος Παλαμάρας είναι ψυκτικός και αθλητής από επιλογή, αλλά …μοντέλο από τύχη!

 

Έτσι άλλαξε ρότα και πέρασε στον χώρο του μόντελιγκ όπου εδώ και επτά χρόνια ανεβαίνει ραγδαία. «Μου αρέσει πολύ το Μουάι Τάι και πήγαινα καλά» εξηγεί ο Ανδρέας «όμως ένα χτύπημα στη μύτη με έκανε να σταματήσω. Ήταν σοβαρό και αποκλείστηκα από τους αγώνες”,” αναγκάστηκα να κάνω πλαστική για αν επουλωθεί. Στην αρχή με στεναχώρησε όμως αυτή η εξέλιξη μου άνοιξε άλλο δρόμο  αυτόν του μόντελιγκ που μου αρέσει το ίδιο».

 

 

Ο Ανδρέας είναι Κύπριος από τη Λεμεσό και από μικρός είχε κλίση στον αθλητισμό τόσο που το έκανε τελικά επαγγελματικά αφού σπούδασε στην Ελλάδα και πήρε πτυχίο ΤΕΦΑΑ.

«Από μικρός ήμουν στον στίβο εμπόδια και ταχύτητες» εξηγεί ο ίδιος «στα 17 μου με κέρδισε το Μουάι Τάι και άρχισα να ασχολούμαι συστηματικά μέχρι το ατύχημα. Όταν λοιπόν έπρεπε να αποφασίσω τι θα σπουδάσω επέλεξα τα ΤΕΦΑΑ και το έκανα πράξη».

 

 

Ο Ανδρέας εργάζεται ως γυμναστής σε ένα γυμναστήριο της Λεμεσού. «Κάνω και άλλη δουλειά» εξηγεί και χαμογελάει «δουλεύω και τα βράδια υποδοχή σε κλαμπ για να συμπληρώνω το μεροκάματο και είναι κάτι που μου αρέσει» εξηγεί ο ίδιος.

 

 

Εδώ και έξι χρόνια όμως εμφανίστηκε στη ζωή του το μόντελιγκ κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο λόγω κυρίως του παρουσιαστικού του. «Από τότε δουλεύω κανονικά ως μοντέλο. Κάνω φωτογραφίσεις για περιοδικά αλλά και σε επιδείξεις μόδας. Θέλω στο μόντελιγκ να πάω παραπάνω και το μεθοδεύω».

 

 

Η τελευταία φωτογράφιση του με φωτογράφο τον Τζέι Λογοθέτη είναι σε άλλο σκηνικό και με εντελώς διαφορετική όμορφη φιλοσοφία. Μάλιστα ο Τζέι φωτογράφισε τον Αντρέα σε μια φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στη καμπάνια των γενεθλίων ενός χρόνου του Activeman.gr.

 

 

Ο Ανδρέας είναι ένα δραστήριο άτομο που δεν περιορίζεται στις δραστηριότητες ενός γυμναστή. «Η μέρα μου είναι αρκετά γεμάτη και τα καταφέρνω να τα χωράω όλα. Μετά τη δουλειά στο γυμναστήριο πάω για προπόνηση στο Μουάι Τάι. Είναι η αγάπη μου και το συνεχίζω ερασιτεχνικά πλέον. Στη συνέχεια λίγο στο σπίτι για ολιγόωρη ξεκούραση και στην άλλη δουλειά στο κλάμπ. Έτσι κυλάει η μέρα μου».

 

Ο Ανδρέας εδώ και καιρό βρίσκεται σε σχέση και το ερώτημα έρχεται αυτονόητα: Τι κάνεις με τα πειράγματα;

 

 

Η απάντηση του αποστομωτική: «Ναι δέχομαι πειράγματα αλλά τα σταματάω για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχω σχέση και ο δεύτερος είναι ότι δεν μπλέκω τη δουλειά. Έτσι όταν πέσει το πείραγμα το αποφεύγω ευγενικά και εξηγώ ότι είμαι σε σχέση»!

Photographer: Jay Logothetis (SAINtS DOM Photography)