fbpx

Ανεργία ή ζιγκολίκι; Εκείνοι που επέλεξαν το ζιγκολίκι μιλούν στο Activeman.gr

Ανεργία ή ζιγκολίκι; Εκείνοι που επέλεξαν το ζιγκολίκι μιλούν στο Activeman.gr

Ωραίος, γυμνασμένος με τέλειο ή απλώς fit κορμί και μια απόφαση. Αυτή είναι η συνταγή για να βγάλεις χρήματα ως συνοδός κυριών ή κυρίων (ότι επιλέξεις) . Δηλαδή στην απλή διάλεκτο ζιγκολο! Ένα επάγγελμα που ανθίζει με τη κρίση καθώς αρκετοί είναι εκείνοι  κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα που φροντίζουν να βγάλουν μεροκάματο με αυτό τον τρόπο.

Μια απλή «βόλτα» στα social media και θα καταλάβεις εύκολα τις «αγγελίες» των επίδοξων επαγγελματιών του πληρωμένου έρωτα. Πλέον είναι σχεδόν περιττό να μπει αγγελία στα εξειδικευμένα portal γνωριμιών, τα social media και κυρίως το Facebook είναι πιο άμεσα,  όπως ισχυρίζονται οι δύο ζιγκολό από τη Θεσσαλονίκη που μίλησαν στην έρευνα του Activeman.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έρευνα: Έτσι είναι το κορμί που πραγματικά αρέσει στις γυναίκες!

 

Πολλοί είναι οι άντρες που αποφασίσουν να περάσουν στο ζιγκολίκι λόγω ανεργίας.

Το Activeman.gr έψαξε και βρήκε νέους «επαγγελματίες» του είδους όπως ο Γιώργος και ο Μιχάλης από τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα ο Γιώργος είναι που δεν διστάζει να ταξιδέψει και στην Αθήνα αν χρειαστεί.

«Πάω συχνά Αθήνα» λέει ο ίδιος «Μου κάνουν τα έξοδα παίρνω το αεροπλάνο και πάω. Συνήθως είναι παρασκευοσαββατοκύριακα».

 

 

Πως έγινε όμως η «δουλειά» και ασχολήθηκε με το ζιγκολίκι; Είναι η εύλογη απορία και η απάντηση είναι αποστομωτική: «Δούλευα σε εταιρία στη Σίνδο μέχρι που έκλεισε. Έμεινα στο δρόμο δεν είχα μία και τότε μου ήρθε η ιδέα. Το πράμα ήταν σχετικά εύκολο. Μια αγγελία ένα τηλέφωνο και μπήκα στο επάγγελμα» εξηγεί τόσο απλά.

Πως ήταν όμως η πρώτη φορά; «Έτρεμα! Είχα γίνει μούσκεμα από τον ιδρώτα αλλά πήρα το θάρρος. Δεν ήξερα αν θα αρέσω. Έτσι έφτιαξα στο μυαλό μου μια εικόνα αυτού που θέλω να είμαι και σκέφτηκα τι θέλουν οι γυναίκες και νάσου στο πρώτο ραντεβού. Είχα κόλλημα όμως το ξεπέρασα σχετικά εύκολα. Η πρώτη πελάτισσα ήταν ευτυχώς μια όμορφη καλοστεκούμενη κυρία» εξηγεί.

 

 

Τι πρέπει να έχει όμως ένας άνδρας που είναι πληρωμένος συνοδός; «Να έχει την ικανότητά του να ακούει και να προσφέρει αυτό που οι περισσότερες έχουν ανάγκη την επικοινωνία δηλαδή εξηγεί ο 30χρονος Μιχάλης που όπως λέει έχει αποκτήσει μόνιμο πελατολόγιο εδώ και δύο χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά.

Μάλιστα ο Μιχάλης όπως λέει ο ίδιος πηγαίνει και με άντρες: «Δεν είμαι γκέι» διευκρινίζει και χαμογελά «Στην αρχή πήγαινα μόνο με γυναίκες όμως είχα κάποιες προτάσεις από άντρες στο Facebook στην αρχή δεν έδωσα σημασία μέχρι που κάποιος μου είπε ότι έρχεται Θεσσαλονίκη το Σάββατο και θα ήθελε να συναντηθούμε. Δεν ξέρω γιατί αλλά πήγα» λέει και συνεχίζει:

«Ήταν περίπου 60άρης εύπορός οικονομικά αν κρίνω από το ξενοδοχείο που έμενε. Καθίσαμε ήπιαμε ποτό και μετά μου τα έριξε… Μη τα πολυλογώ βρέθηκα στο δωμάτιο του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά και πλέον πάω και με γυναίκες και με άντρες δεν έχω θέμα αρκεί να πληρώνομαι».

 

 

Ποιες είναι όμως οι εμπειρίες του Γιώργου που αποκόμισε στο νέο του επάγγελμα; «Οι περισσότερες είναι κυρίες 40 ετών και πάνω. Εκείνες δεν επιδιώκουν μόνο σεξ αλλά και παρέα. Οι περισσότερες είναι παντρεμένες. Όμως έχω και πελάτισσες μικρότερες. Οι πιο μικρές επιδιώκουν καθαρά άγριο σεξ είναι αλλά είναι και πιο αναποφάσιστες. Μπορεί να σου μιλούν μια ώρα στο τηλέφωνο να φτιάχνονται και μένουν εκεί».

Κάποιες πελάτισσες αλλά και πελάτες έχουν και περίεργα βίτσια όπως λέει ο Μιχάλης: «Υπάρχουν αυτές και αυτοί που επιδιώκουν κάτι περίεργο. Κατά κύριο λόγο είναι αυστηρές και θέλουν εσύ να είσαι υποτακτικός. Να κάνεις ότι σου λένε. Με έχουν δέσει και με έχουν βασανίσει αλλά πάντα σε νορμάλ πλαίσια» εξηγεί και χαμογελάει «Βέβαια αυτό δεν γίνεται από τη πρώτη συνάντηση. Για να αφήσω να με δέσουν πρέπει να έχω εμπιστοσύνη και μετά από τουλάχιστον μια συνάντηση το επιτρέπω. Στα πρώτα ραντεβού δεν γίνεται κάνω τον υποτακτικό χωρίς να είμαι δεμένος» εξηγεί και διευκρινίζει ότι τα βίτσια πληρώνονται περισσότερο.

 

 

Στα έξτρα του επαγγέλματος και για τους δύο συγκαταλέγεται και το σεξ με ζευγάρια. «Το έκανα ήταν καλά και τα λεφτά. Πήρα 300 ευρώ» λέει ο Γιώργος.

«Μου έστειλαν e-mail το καλοκαίρι για ένα ζευγάρι με όλες τις λεπτομέρειες. Πού θα συναντηθούμε τι θα κάνουμε. Ήρθαν άλλες δύο φορές τώρα το φθινόπωρο. Μια χαρά ήταν και τα λεφτά καλά» λέει ο Μιχάλης.

Τα προφίλ και των δύο ανδρών στο Facebook είναι αποκαλυπτικά του επαγγέλματος. Διακριτικά μεν  αλλά οι υποψιασμένες και οι υποψιασμένοι γνωρίζουν τα «σημάδια». Και οι δύο άντρες ομολογούν ότι μετά από δύο και τρία χρόνια που κάνουν το «επάγγελμα» έχουν πλέον σταθερό πελατολόγιο αναφέρουν δε ότι αυτό τους δημιουργεί μια ασφάλεια ώστε να μπορούν να εξετάσουν με περισσότερη ηρεμία τη κάθε καινούργια πρόταση.

 

Φώτο: Αρχείο