fbpx

Αν σου αρέσουν οι ερωτικές εκπλήξεις… αστήν να σου δέσει τα ματιά… αλλά πρόσεχε!

Αν σου αρέσουν οι ερωτικές εκπλήξεις… αστήν να σου δέσει τα ματιά… αλλά πρόσεχε!

Σου αρέσουν οι εκπλήξεις στον έρωτα; Αν ναι τότε μπορείς να την αφήσεις να σου δέσει τα μάτια και να αρχίσει ένα παιχνίδι στη φαντασία και στον αισθησιασμό.

Όμως για να την αφήσεις να σου δέσει τα μάτια (όχι τα χέρια) θα πρέπει να προσέξεις μερικά πραματάκια αν δεν θέλεις να σου χαλάσει η βραδιά.

Πρώτο και βασικό, μην αφήνεις να σου δέσει τα μάτια και περισσότερο τα χέρια, το one stand γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μπορεί να έχει τις καλύτερες προθέσεις και να περάσεις τέλεια, μπορεί όμως να σου κάνει πράματα που δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

Αν λοιπόν έχεις λυτά τα χέρια σου μπορείς να λύσεις και τα μάτια σου, όμως καλό θα ήταν στο πρώτο ραντεβού να μην παίξεις την …τυφλόμυγα.

Αν δεν ξέρεις λοιπόν καλά την κοπέλα, τότε μη την αφήσεις να σου δέσει τα μάτια και πολύ περισσότερο τα χέρια, εκτός αν σου αρέσουν οι πολύ kinky φάσεις και ξαφνικά νιώσεις τίποτα γένια στο στήθος σου ή κάπου αλλού πιο κάτω!!!

Επομένως καλές είναι οι ερωτικές εκπλήξεις αλλά πάντα να τις κάνεις με άτομο που γνωρίζεις καλά, εκτός αν σου αρέσουν τα ριψοκίνδυνα πράματα!