fbpx

Απορία: Τι να φορέσω και τι να προσέξω στο πρώτο ραντεβού

Απορία: Τι να φορέσω και τι να προσέξω στο πρώτο ραντεβού

Όσοι λένε ότι το ντύσιμο δεν κάνει τον άνθρωπο σαφώς και έχουν απόλυτο δίκιο. Ισχύει όμως το ίδιο όταν πρόκειται για το πρώτο ραντεβού;

Το ντύσιμο στο πρώτο ραντεβού ναι είναι πολύ σημαντικό καθώς ακόμα δεν σε γνωρίζει καλά το άτομο που θα βγεις μαζί του οπότε θα παίξει σημαντικό ρόλο η εξωτερική σου εμφάνιση. Το κλειδί της επιτυχίας σου είναι να είσαι τόσο όσο!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 10+1 tips για να είσαι ο πιο στιλάτος σε κάθε περίσταση!

 

Δεν χρειάζεται να ντυθείς λες και πηγαίνεις σε γάμο αλλά ούτε σαν να πας για τρέξιμο. Θα πρέπει να είσαι περιποιημένος και να φοράς ρούχα που να σε δείχνουν κομψό ωραίο άνετο και να αναδεικνύουν τα σημεία που θεωρείς ωραία πάνω σου.

Στις γυναίκες δεν αρέσει το υπερβολικό ντύσιμο αλλά το casual και περιποιημένο.

Η πρώτη εντύπωση είναι το άλφα και το ωμέγα για να πάρεις το πράσινο φώς για τη δεύτερη συνάντηση είτε είσαι άνδρας είτε είσαι γυναίκα εδώ χρειάζεται να ξέρεις πώς θα φερθείς.

Σε αυτό όμως το post  θα εστιάσουμε σε συμβουλές που θα πρέπει να ακολουθήσεις ως προς το στιλιστικό κομμάτι.

  1. Προγραμμάτισε που θα την πας

Καλό είναι να ξέρεις που θα πάτε για να έχεις ντυθεί αναλόγως. Εάν πάτε για καφέ ή σινεμά ένα ωραίο μπλουζάκι και ένα παντελόνι σε στενή γραμμή είναι ότι πρέπει!

  1. Μη σνομπάρεις το σακάκι…

Το σακάκι είναι πάντα μία καλή επιλογή καθώς μπορεί πολύ εύκολα να κάνει ένα απλό ντύσιμο πιο επίσημο οπότε βάλτο στο αμάξι για καλού κακού.

  1. Γίνε …ατσαλάκωτος

Σιδέρωσε τα ρούχα σου! Παρά πολύ σημαντικό δεν είναι η εικόνα να βλέπεις κάποιον σε τσαλακωμένα ρούχα είναι αντιαισθητικό! Άσε που δεν κάνει καλή εντύπωση στις γυναίκες.

  1. Προσοχή στα παπούτσια

Μία γυναίκα προσέχει πάντα τα παπούτσια θα πρέπει να είναι καθαρά και όχι φθειρμένα. Ένα ωραίο μποτακι ή ενα αθλητικό παπούτσι είναι μια safe επιλογή. Μην βγεις όμως με τα αθλητικά του γυμναστηρίου κακή επιλογή.

  1. Άσε τις υπερβολές στο …μαλλί σου

Δεν χρειάζεται να είναι φουλ σε τζελ και λακ πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές. Ένα ωραίο κουρέματα στον κομμωτή σου και είσαι έτοιμος.

  1. Πρόσεξε το ρούχο που δεν φαίνεται…

Το εσώρουχο σου μπορεί να μη το δει από το πρώτο ραντεβού  όμως ποτέ δεν ξέρεις. Γι αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Εννοείται καθαρό και εννοείται ότι θα διαλέξεις το πιο στιλάτο που έχεις και φυσικά να μην είναι φθαρμένο. Η επιλογή του εσωρούχου είναι πολύ σημαντική και δες το γιατί πρέπει να δίνεις ιδιαίτερη σημασία!