fbpx

Αυτά είναι τα 3 λάθη που μπορεί να κάνεις στο στοματικό σεξ

Αυτά είναι τα 3 λάθη που μπορεί να κάνεις στο στοματικό σεξ

Κάνεις στοματικό σεξ περνάς καλά και σίγουρα το απολαμβάνεις. Όμως αναρωτήθηκες αν δίνεις ή παίρνεις όλη την απόλαυση στο 100% ή την μειώνεις κάνοντας άθελα σου κάποια λάθη;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι είναι αυτό που κάνει τον «μικρούλη» σου να …σκληραίνει!!!

 

Δες λοιπόν τα συχνότερα λάθη που κάνουμε εμείς οι άντρες όταν της κάνουμε στοματικό σεξ:

  1. Είσαι εκτός… περιοχής

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο θα καταλάβεις! Ένα λάθος είναι ότι είσαι εκτός της μικρής αλλά και της μεγάλης περιοχής…. Με δυο λόγια δεν γνωρίζεις ακριβώς που βρίσκεται το αιδοίο. Και το πρόβλημα είναι ότι δεν ρωτάς.

  1. Κάνεις ερωτήσεις και μάλιστα τις κάνεις λάθος

Αντί να έχεις τις σωστές απορίες, εκείνη την ώρα κάνεις παύσεις για να πετάξεις μια ατάκα του στιλ: «Τελειώνεις;» και τέλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να χρησιμοποιείς για να δείχνεις ωραίος!

 

Αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις, ρώτησε αν εκεί που βρίσκεσαι είναι εντάξει, τι θα ήθελε η σύντροφός σου να αλλάξεις, αν ο ρυθμός σου είναι σωστός, κάτι τελοσπάντων επί της διαδικασίας και μην αγχώνεις την άλλη λες και βρίσκεται στο WC και της χτυπάς την πόρτα.

  1. Είσαι άγαρμπος

Ξέρουμε ότι είσαι δυνατός αφού πας γυμναστήριο όμως δεν χρειάζεται να το δείχνεις την ώρα του στοματικού. Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις πολύ δύναμη και να προκαλείς πόνο, ή το ακριβώς αντίθετο με αποτέλεσμα η γυναίκα να γαργαλιέται. Κανένα μέτρο. Και καθόλου φαντασία ρε παιδιά. Έχετε ένα ολόκληρο υπερσύστημα στη διάθεσή σας δυο χέρια και μια γλώσσα, δηλαδή με λίγο πάθος για τη διαδικασία, πραγματικά θα μπορούσατε να κάνετε θαύματα.