fbpx

Αυτές είναι οι 11 περιπτώσεις που σε κάνουν να βαριέσαι να κάνεις έρωτα!

Αυτές είναι οι 11 περιπτώσεις που σε κάνουν να βαριέσαι να κάνεις έρωτα!

Αν εξαιρέσουμε τη κούραση που μας κάνει να βαριόμαστε το σεξ, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που μας κάνουν να μη θέλουμε να κάνουμε σεξ ή απλώς να το βαριόμαστε!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά φαίνεται ότι πολλοί έχουν την … απιστία στο …αίμα τους!

 

Δες ποιοι μπορεί να είναι αυτοί οι λόγοι:

 

  1. Το σεξ ρουτίνας

Σεξ χωρίς κάποια ανατροπή ή μια κίνκι πινελιά είναι βαρετό. Το κάνεις μηχανικά στην ίδια και την ίδια στάση κάθε φορά.

 

  1. Όταν είναι αργή

Το πιο βαρετό πράγμα στο σεξ είναι όταν αργεί να τελειώσει, ιδίως όταν εσύ έχεις ήδη τελειώσει προ πολλού. Δεν είναι κι ευγενικό να πεις “τελείωνε”, αλλά η δική σου διάθεση έχει περάσει ήδη σε apres-sex κλίμα.

 

  1. Όταν φωνάζει «πιο βαθιά»

Αν σε ξέρει καιρό τότε είναι σίγουρο ότι ο «μικρούλης» σου δεν …μεγάλωσε. Το πιο βαθιά δεν έχει κανένα απολύτως νόημα αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι αρκετά ανασφαλής απλά.

 

  1. Όταν σου …παίζει τον «μικρούλη»

Η κλασσική ανδρική παροιμία με τη «χήρα με τα πέντε ορφανά» έχει άμεση εφαρμογή σε αυτή την περίπτωση. Τον «μικρούλη» σου τον …παίζεις καλά μόνο εσύ και κανένας άλλος. Έτσι το να σου παίζουν το πουλί σου χάνοντας τα κρίσιμα σημεία ταχυπαιξίας που είναι απαραίτητα, είναι απολύτως βαρετό και εκνευριστικό.

 

  1. Όταν δεν υπάρχει συνεννόηση

Όταν θέλει κάτι άλλο, αλλά δεν σ’ το λέει. Και το χειρότερο είναι όταν τα δύο άτομα έχουν διαφορές στο πόσο συχνά θέλουν σεξ με δυο λόγια όταν δεν υπάρχει συνεννόση.

 

  1. Όταν πρέπει να το κάνεις

Βαρεμάρα όταν “πρέπει” να κάνεις σεξ, ενώ δεν έχεις όρεξη, απλά και μόνο επειδή το ζητάει η κοπέλα σου.

 

  1. Το ατέλειωτο στοματικό!

Αυτό το ατελείωτο στοματικό, που δεν είναι αρκετό για να τελειώσεις και ίσως βασανιστικό γίνεται βαρετό ιδίως όταν προσπαθείς όπως μπορείς να δώσεις να καταλάβει ότι θες να κάνεις σεξ.

 

  1. Όταν λείπει το πάθος

Μεγάλη βαρεμάρα είναι όταν δεν υπάρχει πάθος. Όταν αυτό που γίνεται δεν έχει να κάνει με απόλαυση, αλλά για να περάσει η ώρα ή για να επιβεβαιώσεις τον εγωισμό της.

 

  1. Τα ατέλειωτα προκαταρκτικά με …σενάριο

Βαρετό είναι το σεξ με ατελείωτα προκαταρκτικά. Ή μάλλον τα σκριπταρισμένα προκαταρκτικά. Αυτά που δεν οδηγούνται από τη στιγμή, αλλά από το σενάριο: ξεκίνα από πάνω, φτάσε κάτω, κράτα το ρυθμό, μη βγαίνεις εκτός πορείας. Σεξ είναι το πάθος της στιγμής και όχι ταινία για πορνό – Όσκαρ.

 

  1. Η ρουτίνα της στιγμής

Βαρετό είναι όταν στο σεξ οδηγούν συγκεκριμένες στιγμές: αφού ξαπλώσουμε, αφού ξυπνήσουμε, όχι όταν έχουμε τσακωθεί, ποτέ πριν το μπάνιο, πρώτα να ξεπακετάρουμε, μόλις φάγαμε κλπ.

 

  1. Όταν είναι μόνιμα με τα πόδια ανοιχτά

Όταν αράζει ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια και δεν κουνάει το δαχτυλάκι της.