fbpx

Αυτή είναι η κυρία που αναστάτωσε τον τελικό του Champions League

Αυτή είναι η κυρία που αναστάτωσε τον τελικό του Champions League

Όσοι είδαν τον τελικό του Champions League είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν για λίγα δευτερόλεπτα την Kinsey Wolanski  να τρέχει σχεδόν γυμνή σε ένα γεμάτο με άντρες γήπεδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Joanna είναι από την Πολωνία και είναι πολύ sexy

 

Ο τελικός του Champions League ανάμεσα στις ομάδες της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, απόκτησε ξαφνικά πολύ έντονο ενδιαφέρον ακόμη και για αυτούς που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο. Ο λόγος ήταν μία εντυπωσιακών αναλογιών ξανθιά γυναίκα, με αποκαλυπτικό μαγιό, η οποία άρχισε να τρέχει στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

Μπορεί η ασφάλεια του γηπέδου να πρόλαβε να απομακρύνει άμεσα την Kinsey Wolanski, όμως τα δευτερόλεπτα, που έμεινε στο τερέν ήταν αρκετά για να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και να την αναγνωρίσουν οι πιο έμπειροι.

 

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Ρωσίδα Kinsey Wolanski, είναι μοντέλο εσωρούχων και μαγιό με φωτογραφίσεις στα περιοδικά Maxim, Sports Illustrated και FHM. Σύντροφός της είναι ο Vitaly Zdorovetskiy, ο οποίος έχει δημιουργήσει το ομώνυμο ρωσικό site ενηλίκων «Vitaly». (αυτό ήταν και το λογότυπο στο μαγιό της Kinsey).

 

 

Για την ιστορία, το μοντέλο μετρούσε περισσότερους από 419.000 followers στο instagram, ενώ το κανάλι του site «Vitaly Uncensored» είχε στο Youtube 1,6 δισ. views. Ενδεικτικό της προβολής, που είχε από το πέρασμά της στο γήπεδο, είναι πως μέσα σε 45 λεπτά πρόσθεσε 100.000 followers στο Instagram, ενώ μέσα σε ένα τρίλεπτο είχε ήδη άλλους 10.000 followers.