fbpx

Αυτή είναι η σέξι βιετναμέζα που καταζητείται επειδή …σκανδάλισε το φεστιβάλ των Καννών!

Αυτή είναι η σέξι βιετναμέζα που καταζητείται επειδή …σκανδάλισε το φεστιβάλ των Καννών!

H Ngoc Trinh καταζητείται! Γιατί; Διότι υπήρξε περισσότερο… αποκαλυπτική στο κόκκινο χαλί των Καννών, απ’ό,τι μπορούσαν να αντέξουν οι συμπατριώτες της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Της Georgia της αρέσει πολύ η θάλασσα και τα …μαγιό!

 

Βιετναμέζοι αξιωματούχοι αναζητούν το μοντέλο, στο οποίο αναμένεται να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο λόγω «απρεπούς» εμφάνισης που «προσβάλλει» τα… χρηστά ήθη.

 

 

Η 29χρονη Trinh φωτογραφήθηκε στην Κρουαζέτ φορώντας μία μαύρη δημιουργία από τουλένια διαφάνεια, διακοσμημένη με κρυστάλλους και παγιέτες, στο πλαίσιο της πρεμιέρες της ταινίας «A Hidden Life».

 

 

Λίγο μετά, ο υπουργός Πολιτισμού, Άθλησης και Τουρισμού της χώρας της, Nguyen Ngoc Thien, μιλώντας στην Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εμφάνιση ανάρμοστη, προκλητική που έχει προκαλέσει την δημόσια κατακραυγή στο Βιετνάμ», τονίζοντας πως «δεν είναι καν μία καλλιτέχνης που εστάλη στο διεθνές αυτό φεστιβάλ από το υπουργείο».

 

 

Ο υπουργός έχει διατάξει έρευνα για το κατά πόσο η εμφάνιση του 29χρονου μοντέλου παραβιάζει το νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας. Στην περίπτωση δε, που η Trinh κριθεί «ένοχη» για προσβολή δημόσιας αιδούς, θα κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.

Στο Βιετνάμ επιβάλλονται οικονομικές κυρώσεις σε όσους – κυρίως διασημότητες – κάνουν δημόσιες εμφανίσεις υπέρ το δέον «σκανδαλιστικές» για την αισθητική των πολλών.

 

ΠΗΓΗ: CNN