fbpx

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι «θηλυκοί» λογαριασμοί στο Instagram

Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι «θηλυκοί» λογαριασμοί στο Instagram

Μπορεί να μην το δεχόμαστε απόλυτα αλλά τα social media είναι μια πραγματικότητα και δείχνουν πολλά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: H Blaca είναι από τις …πρόθυμες των social media…

 

Πολλά δείχνει και η λίστα με τους 10 δημοφιλεστερους «θηλυκούς» λογαριασμους παγκοσμίως στο Instagram, στην οποία συναντάμε τις πιο όμορφες και στιλάτες κυρίες.

Δες τη λίστα

 

  1. Μάιλι Σάιρους

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προκαλέσει συζητήσεις για την συμπεριφορά αλλά και τις εμφανίσεις της. Θα μπορούσε να είναι από τις καλύτερες φωνές της κάντρι μουσικής αλλά εκείνη επέλεξε τον κόσμο της ποπ. Με 78,6 εκατομμύρια ακολούθους στο @mileycyrus, μάλλον δεν έκανε λάθος επιλογή καριέρας.

 

 

  1. Τζένιφερ Λόπεζ

Τραγουδάει, χορεύει και έχει παίξει και σε ουκ ολίγες ταινίες, με μικρή ή μεγάλη επιτυχία. Οι 84,2 εκατομμύρια ακόλουθοι της περιμένουν καθημερινά την κάθε ανάρτηση στο @jlo.

 

 

  1. Κλόε Καρντάσιαν

Ακόμα ένα μέλος της διάσημης οικογένειας που έκανε επάγγελμα την έκθεση της προσωπικής τους ζωής και την εκμετάλλευση ακόμα και των πιο ιδιωτικών στιγμών τους. Η Κλόε Καρντάσιαν έχει 84,5 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό της @khloekardashian.

 

View this post on Instagram

You are so much more powerful than you know! Keep going?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

  1. Νίκι Μινάζ

Η ζουμερή ράπερ με τις προκλητικές εμφανίσεις αλλά και την εξαιρετική φωνή που έχει κάνει μερικά από τα πιο πολυσυζητημένα βιντεο κλπ στη μουσική βιομηχανία έχει 97 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @nickiminaj.

 

 

  1. Κένταλ Τζένερ

Ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν. Ένα μοντέλο με εξαιρετικές αναλογίες και εμφανίσεις που εξάπτουν τη φαντασία. Ο αριθμός των ακολούθων της ξεπερνάει τα 101 εκατομμύρια στο λογαριασμό @kendalljenner.

 

 

  1. Τέιλορ Σουιφτ

Η τραγουδίστρια που γράφει τραγούδι για κάθε χωρισμό της και γίνεται αμέσως επιτυχία. Η 29χρονη τραγουδίστρια της κάντρι αλλά και την ποπ μπορεί να μην είναι από τις πλέον παραγωγικές σταρ στα social media αλλά έχει 113 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @taylorswift.

 

 

  1. Κάιλι Τζένερ

Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ αποτελεί ακόμα ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν που έχει κάνει την ιδιωτική τους ζωή δημόσιο θέαμα. Έχει 122 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @kyliejenner.

 

 

  1. Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ

Η «ιέρεια» του Instagram. Η απόδειξη πως ακόμα και αν δεν κατέχεις καμία γνώση, καμία τέχνη, μπορείς να χτίσεις μια μοναδική αυτοκρατορία στηριζόμενη στα σωματικά σου προσόντα και την έκθεση της προσωπικής σου ζωής. Βρίσκεται στην 5η θέση με 123 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό @kimkardashian.

 

 

  1. Αριάνα Γκράντε

Νεανική σταρ της τηλεόρασης, καθώς έχει παραμείνει αξέχαστη η παρουσία της στις παιδικές σειρές της Nickelodeon, κατάφερε να εξελιχθεί και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Η ίδια σίγουρα δεν θα ξεχάσει την αιματηρή συναυλία της στο Μάντσεστερ τότε που το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στοίχισε την ζωή σε 22 άτομα και τραυματίστηκαν ακόμα 59. Η τραγουδίστρια έχει 141 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό @arianagrande.

 

 

  1. Σελίνα Γκόμεζ

Από τις πλέον γλυκές παρουσίες των social media και μέχρι πρότινος βρισκόταν στη κορυφή του Instragram. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός που δεν έχει κρύψει τα προβλήματα υγείας της, με στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. 144 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθύν το λογαριασμό @selenagomez.