fbpx

Αυτό είναι το χλιδάτο και ακριβό Χριστουγεννιάτικο δένδρο των 14εκ. ευρω!

Αυτό είναι το χλιδάτο και ακριβό Χριστουγεννιάτικο δένδρο των 14εκ. ευρω!

Το Kempinski  Hotel Bahia στην Estepona της Ανδαλουσίας συνεργάστηκε με τη γνωστή σχεδιάστρια Debbie Wingham για να δημιουργήσουν αυτό που φαίνεται να είναι το ακριβότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου που κοστίζει ούτε λίγο… ούτε πολύ 14 εκ. ευρω!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η χώρα που δεν είναι Χριστιανική αλλά γιορτάζει λαμπερά Χριστούγεννα

 

Είναι κατασκευασμένο από πανάκριβα υλικά και πολύτιμους λίθους και φέρει πάνω του ροζ, κόκκινα, μαύρα και λευκά διαμάντια των πολλών καρατίων, έχει επίσης ζαφείρια, αλλά και πραγματικά κοσμήματα από μεγάλα ονόματα, όπως οι οίκοι Bvlgari, Cartier, Van Cleef & Arpels και Chanel.

 

 

Αλλά και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα στολίδια, ακόμα και βρώσιμες λιχουδιές. Όχι ότι η υπερβολή σταματά εδώ, καθώς το δέντρο φιλοξενεί ποτήρια martini, φτερά από παγόνια, αρώματα μπουκαλιών, ακόμα και στολίδια που βγήκαν από τρισδιάστατο εκτυπωτή.

 

 

Όλα τους φτιαγμένα ή διακοσμημένα με χρυσό 24 καρατίων, ακόμα και πραγματικά αυγά στρουθοκαμήλου θα βρεις.

Και βέβαια το πεντάστερο ξενοδοχείο φιλοξενεί στις 28 Δεκεμβρίου ένα exclusive event, τη Βραδιά Διαμαντιών και Σαμπάνιας, όπου οι πελάτες θα γευτούν υψηλή γαστρονομία από βραβευμένους σεφ και την εκλεκτότερη σαμπάνια του κόσμου.

 

 

Και φεύγοντας θα πάρουν δώρο ένα διαμάντι αξίας 2.000 ευρώ.

 

 

Το Kempinski Hotel Bahia φαίνεται να κάνει τη διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα σε όρους πολυτελών διακοπών, καθώς το event του έγινε ήδη το άγιο δισκοπότηρο του διεθνούς jet set…