fbpx

Βρέθηκε τελικά ο «Κάρολος» του The Crown! Δες ποιος ηθοποιός είναι!

Βρέθηκε τελικά ο «Κάρολος» του The Crown! Δες ποιος ηθοποιός είναι!

Οι επικεφαλής της σειράς «The Crown» έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον Ντόμινικ Γουέστ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ως «πρίγκιπα Κάρολο» και «πριγκίπισσα Νταϊάνα» αντίστοιχα, και οι αντιδράσεις των φαν της σειράς στα social media δείχνουν ότι οι εν λόγω επιλογές σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα πλύνεις έξυπνα το αυτοκίνητο σου επιστρέφοντας από τις διακοπές

Στις εικόνες που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ, ο 51χρονος πρωταγωνιστής του «The Affair» και του εξαιρετικού «Τhe Wire» στέκεται με μελαγχολικό ύφος και σκεπτικό ύφος σε έναν εξωτερικό χώρο, έχοντας το χέρι στην τσέπη. Τα μαλλιά του παραπέμπουν κατευθείαν στο κλασσικό χτένισμα του πρίγκιπα της Ουαλίας με τη χωρίστρα στο πλάι.

 

 

Παρότι πολλοί φαν της σειράς δηλώνουν ενθουσιασμένοι που ένας τόσο χαρισματικός ηθοποιός θα αναλάβει να υποδυθεί τον Κάρολο στα σημαντικά επεισόδια που αφηγούνται την κρίση του γάμου του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, πολλοί χρήστες στα social media έσπευσαν να επισημάνουν ότι ο Γουέστ παραείναι… όμορφος για αυτόν τον ρόλο.

 

 

Στην «πρώτη ματιά» του ρόλου της ως «Νταϊάνα» η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι αιχμαλωτίζει στην εντέλεια το μελαγχολικό βλέμμα της θλιμμένης πριγκίπισσας. Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Ντεμπίκι μοιάζει πάρα πολύ με την Νταϊάνα και πολλοί ανυπομονούν να την απολαύσουν στις επόμενες δυο σεζόν του The Crown, που θα ολοκληρωθούν με τον πρόωρο και τραγικό «θάνατό» της.