fbpx

Γάμοι σε drive – in λόγω κορωνοϊού

Γάμοι σε drive – in λόγω κορωνοϊού

Για drive-in σινεμά ξέρατε, για drive-in γάμους όμως;

Η πανδημία του κορονοϊού επανέφερε στην Ευρώπη την μόδα των κινηματογράφων όπου οι θεατές παρακολουθούν την ταινία μέσα από την ασφάλεια των αυτοκινήτων τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο ντοκιμαντέρ για τη Νταιάνα με συγκλονιστικές αποκαλύψεις

 

Στην Γερμανία ωστοσο ανακάλυψαν την δυνατότητα να πραγματοποιηθούν σε τέτοιους χώρους και γαμήλιες τελετές, με τους καλεσμένους να παρακολουθούν μέσα από τα IX τους νεόνυμφους να ανταλλάσουν όρκους αιώνιας πίστης

Τουλάχιστον τρία ζευγάρια επέλεξαν αυτήν την μέθοδο, ενώ ακόμα και την στιγμή της τελετής ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης με την χρήση πλεξιγκλάς.

Ο Φίλιπ και η Ζανίν φόρεσαν και μάσκες, οι οποίες έφεραν το λογότυπο της αγαπημένης τους ομάδας, της Φορτούνα Ντίσελντορφ.

«Δεν ειμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Ομως δεν υπήρχε άλλος τρόπος αυτή τη στιγμή και περάσαμε πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι που έγινε έστω και με αυτόν τον τρόπο. Ολα ήταν υπέροχα», είπε ο Φιλιπ.

Για ευνόητους λόγους το ζευγάρι δεν θα ταξιδέψει άμεσα κάπου για τον μήνα του μέλλιτος. Προγραμματίζει ωστόσο ένα μεγάλο γαμήλιο πάρτυ για τους φίλους του, αλλά μετά την γέννηση του παιδιου τους…

 

 

ΠΗΓΗ: Euronews.com