fbpx

Για πόσα λεφτά θα έκανες γυμνή φωτογράφιση;

Για πόσα λεφτά θα έκανες γυμνή φωτογράφιση;

Πας γυμνάζεσαι έχεις ένα τέλειο σώμα το κάνεις βέβαια για σένα αλλά δεν παύεις να έχεις ένα τέλειο σώμα. Τι θα συμβεί όμως αν σου προτείνουν να φωτογραφισθείς ολόγυμνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πως θα αντιμετωπίσεις τα «μεγάλα κρεβάτια» του Facebook και του Instagram

 

Η απόφαση είναι σχετική και έχει να κάνει πάντα με το είδος της φωτογράφισης  τα ενδεχόμενα χρήματα –αν υπάρχουν- και τη σεμνοτυφία σου!

 

 

Ας πιαστούμε από το τελευταίο. Την σεμνοτυφία που διακατέχει πολλούς. «Τι εγώ γυμνός; Αποκλείεται…» είναι μια χαρακτηριστική ατάκα  που όλοι το λένε δεν το σκέφτονται όταν τριγυρνούν ολόγυμνοι στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου ή όταν βγάζουν το κορμί τους στις παραλίες με το ελάχιστο λεπτό σλιπ μαγιό να κρύβει μετά βίας τα επίμαχα σημεία.

 

 

Βέβαια μια γυμνή φωτογράφιση είναι …άλλο πράμα γιατί μένει στην …ιστορία.

Έτσι λοιπόν η σεμνοτυφία μάλλον δεν χωράει σε ανθρώπους που με την πρώτη ευκαιρία πετούν τα ρούχα από πάνω τους!

 

 

Από την άλλη είναι και το θέμα της φωτογράφισης. Αν πρόκειται για παράδειγμα για μια φωτογράφιση για καλό σκοπό όπως είναι οι πολλές που γίνονται για την ημέρα κατά του AIDS ή άλλες εκδηλώσεις τότε η σεμνοτυφία νομίζουμε ότι περιττεύει. Άλλωστε όλες αυτές οι φωτογραφίσεις είναι καλλιτεχνικές και όχι πορνό.

Και μια που είπαμε για πορνό αυτό είναι μια άλλη κατηγορία που θέλει …κότσια να την κάνει κάποιος. Εκεί βέβαια υπάρχουν και χρήματα όμως πρέπει να κάνεις και πολλά άλλα για να ανταποκριθείς.

Από την άλλη χρήματα υπάρχουν και σε μια καλλιτεχνική διαφημιστική φωτογράφιση που απαιτεί ολόγυμνο μοντέλο. Και στις δύο λοιπόν περιπτώσεις παίζει ρόλο το χρήμα και αν σε ικανοποιεί.