fbpx

Δες πως είναι τo υπερπολυτελές αριστούργημα των 13.000.000 της Σαρωνίδας που …πωλείται!

Δες πως είναι τo υπερπολυτελές αριστούργημα των 13.000.000 της Σαρωνίδας που …πωλείται!

ΗΣαρωνίδα αποτελούσε πάντα, μαζί με την Ανάβυσσο και το μεγάλο παραθαλάσσιο μέτωπο μέχρι το Σούνιο, το «φιλέτο» της Αττικής. Από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, η ευκολότερη πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές διευκόλυνε την άναρχη οικοπεδοποίηση και δόμηση χωρίς παρ’ όλα αυτά να αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό το -εξαιρετικού κάλλους- τοπίο της περιοχής.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το «κρυμμένο μυστικό» του Αγραρίου της Μυκόνου των 3.200.000!!!

 

Κυρίως η Σαρωνίδα, μια συνοικία 6.670 στρεμμάτων, αποτέλεσε ιδανικό προορισμό τους καλοκαιρινούς μήνες για τους Αθηναίους που αναζητούσαν τη δροσιά της θάλασσας σε μια περιοχή που θύμιζε περισσότερο νησί.

 

 

Σήμερα, η Σαρωνίδα, σε απόσταση μόλις 40 λεπτά οδικώς από το κέντρο των Αθηνών, αποτελεί επιλογή για γρήγορες αποδράσεις, ενώ η μία μετά την άλλη παλαιές εξοχικές κατοικίες ανακατασκευάζονται ή χτίζονται από την αρχή.

 

Παρά την κρίση στην αγορά ακινήτων, στην περιοχή τα τελευταία χρόνια οικοδομούνται εντυπωσιακές βίλες που προσφέρονται τόσο για ολιγοήμερες αποδράσεις όσο και για μόνιμες κατοικίες, καθώς η εύκολη πρόσβαση στην Αθήνα μέσω της παραλιακής αλλά και η ανάπτυξη των υποδομών ευνοούν τη μόνιμη εγκατάσταση οικογενειών.

 

Μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της Σαρωνίδας, η οποία μπήκε σχετικά πρόσφατα στη λίστα «προς πώληση» του μεσητικού γραφείου Sotheby’s International Realty,καταλαμβάνει ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων, σε απόσταση «αναπνοής» 80 μόλις μέτρων από την παραλία. Σύμφωνα με το γραφείο, η βίλα ανακατασκευάστηκε μόλις φέτος και από τις εικόνες διακρίνει εύκολα κανείς ότι πρόκειται για ένα πραγματικά luxurious -σε μίνιμαλ στυλ- αρχιτεκτονικό αριστούργημα 600 τετραγωνικών μέτρων στο οποίο κυριαρχεί μια τεράστια πισίνα 80 τετραγωνικών, ενώ περιλαμβάνονται ένας επιπλέον ξενώνας 35 τετραγωνικών, γήπεδο τένις, παιδική χαρά, ευρύχωρο πάρκινγκ, ακόμα και χώρος για προσγείωση ελικοπτέρου. Άλλωστε, από την τιμή πώλησης και μόνο, στα 13 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και από την αίσθηση της πολυτέλειας που εκπέμπει, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο ακίνητο απευθύνεται σε πραγματικά εύπορους αγοραστές.

 

«Minimalist» (μινιμαλιστική) την ονομάζει το Sotheby’s, τη βίλα της Σαρωνίδας και είναι κυρίως αυτό το στυλ που τη χαρακτηρίζει, από τα φίνα ξύλινα πατώματα των εσωτερικών χώρων μέχρι το καταπληκτικό μάρμαρο και το μωσαϊκό γύρω από την πισίνα. Επιπλέον, διάχυτα παντού είναι στοιχεία κυκλαδίτικου και σύγχρονου αρχιτεκτονικού στυλ της Αιγαιοπελαγίτικης κουλτούρας στις κατασκευές, με μια χαρακτηριστική σύγχρονη μινιμαλιστική συστροφή που προκαλούν αίσθηση.

 

 

Κατα τα άλλα, η βίλα διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια με τα αντίστοιχα μπάνια τους,όλα με άμεση πρόσβαση στον κήπο και ένα εκπληκτικό σαλόνι-καθιστικό που είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να συνδέεται τέλεια -αισθητικά- με τον εξωτερικό χώρο και να μην προκαλεί κανένα αίσθημα δυσφορίας η όποια μετακίνηση. Εννοείται ότι τα πάντα εδώ λειτουργούν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η κουζίνα εντυπωσιάζει για τη λειτουργικότητα της, ενώ στον τεράστιο κήπο, εκτός από την πισίνα, υπάρχουν πολλοί χώροι για BBQ, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση, απομόνωση και διασκέδαση. Η βίλα, σύμφωνα με το Sotheby’s, βρίσκεται σε απόσταση 5 μόλις λεπτών από την Σαρωνίδα και τα εστιατόρια της, ενώ πολύ κοντά είναι και το Λαγονήσι με τα bar του resort, κυρίως για όσους αναζητούν ένα πιο «έντονο» βράδυ.