fbpx

Μάθε πόσο πωλείται η μυθική βίλα του Ωνάση στο Λαγονήσι

Μάθε πόσο πωλείται η μυθική βίλα του Ωνάση στο Λαγονήσι

Η αριστοκρατική φινέτσα της βίλας της οικογένειας Ωνάση  στο Λαγονήσι  συνδυάζει τη βαριά ιστορία από τον επίγειο παράδεισο της  Καλλιρρόης Πατρονικόλα, αδερφής του Αριστοτέλη Ωνάση, με τη σύγχρονη ματιά,  αφού ανακαινίστηκε πλήρως με σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Πανίσχυρος Έλληνας επιχειρηματίας  που ζει στο Λονδίνο και  δραστηριοποιείται στον τομέα του real  estate δαπάνησε το ποσό των 4,5 εκατ.  ευρώ για την ανακαίνιση και πλέον  αναζητεί αγοραστή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πως είναι από μέσα η μυστηριώδης βίλα του Μεγάλου Πριγκιπάτου

 

Το  σπίτι -το μοναδικό στην περιοχή που διαθέτει ακόμα και αντισεισμικά θεμέλια- έχει εξοπλιστεί με συστήματα και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και πανάκριβα  έπιπλα σε μίνιμαλ γραμμές. Το πορτρέτο της Τζάκι Κένεντι στον τοίχο της κύριας  κρεβατοκάμαρας παραπέμπει στην αίγλη του παρελθόντος, τότε που η άλλοτε πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Αριστοτέλης Ωνάσης  επισκέπτονταν την αδερφή του.

 

 

Η τιμή για την πώληση του ακινήτου έχει οριστεί στα 15 εκατ. ευρώ και ήδη έχει  αρχίσει να εκδηλώνεται ενδιαφέρον στους κόλπους της ελληνικής high society  στο εξωτερικό. Η πληροφορία ότι το σπίτι της οικογένειας Ωνάση διατίθεται προς  πώληση έχει ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη, με βαθύπλουτους ομογενείς –που  καλοβλέπουν το σπίτι με το βαρύ παρελθόν- να ρωτούν περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

Χαμάμ και γυμναστήριο Στην παρουσίαση του ακινήτου προς τους υποψήφιους αγοραστές τονίζεται η  ιστορία του και η σχέση του με την οικογένεια του Έλληνα μεγιστάνα που  κατέκτησε τις θάλασσες του κόσμου: «Άμεσα συνδεδεμένη με την οικογένεια Ωνάση  που ήταν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες, χτισμένη σε μια όμορφη παραλία σε μια από  τις κορυφαίες τοποθεσίες της Αττικής και μόνο σε απόσταση μισής ώρας από το  κέντρο της Αθήνας, αυτή η εξαιρετική βίλα προσφέρει 823 τετραγωνικά μέτρα  κομψών εσωτερικών χώρων», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Επίσης τονίζεται ότι η πολυτελής έπαυλη έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο  5.000 τ.μ.  με  ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, ενώ μια τεχνίτη λίμνη συμπληρώνει το  μεγαλοπρεπές σκηνικό.

 

 

Στο εσωτερικό δεσπόζει το τεράστιο καθιστικό με τα  ψηλά ταβάνια ανάμεσα σε  δύο πτέρυγες που δίνουν στο σπίτι τη μορφή του ελληνικού γράμματος «Π».

Η πτέρυγα της οικογένειας αποτελείται από ένα κυρίως υπνοδωμάτιο-σουίτα και  δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, το καθένα με  ιδιωτικό μπάνιο, ενώ η πτέρυγα των  φιλοξενουμένων αποτελείται από μια VIP σουίτα και τρία επιπλέον υπνοδωμάτια,  όλα με ιδιωτικό μπάνιο, καθώς και ένα άνετο δωμάτιο αναψυχής. Κάθε μεγάλο  δωμάτιο στο σπίτι ανοίγει σε μια μοντέρνα πισίνα και στο αίθριο που είναι  σχεδιασμένο σε φυσικούς γήινους καφέ και γκρι τόνους.

 

 

Το σύγχρονο σπίτι με τα πολυτελή χαρακτηριστικά συμπληρώνει ένα γυμναστήριο  με χαμάμ, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο η βίλα διαθέτει εκκλησάκι, πλήρως  εξοπλισμένο μπάρμπεκιου, τραπεζαρία με μαρμάρινο πάγκο και ένα ξεχωριστό  βοηθητικό κτίσμα με δύο υπνοδωμάτια. Τα σαλόνια και οι συνολικά επτά  κρεβατοκάμαρες του πολυτελούς κτίσματος διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, ενώ εικόνα  υψηλής αισθητικής δίνει και η εκτεταμένη χρήση μαρμάρου και γρανίτη στα μπάνια  και στην κουζίνα.