fbpx

Δημήτρης Μπούνιας: Ο boxer και δάσκαλος που δοκιμάζει τον χώρο του modeling

Δημήτρης Μπούνιας: Ο boxer και δάσκαλος που δοκιμάζει τον χώρο του modeling

Αν ο τόνος στο όνομα του ήταν στη λήγουσα θα …ήταν όνομα και πράμα! Ο Δημήτρης Μπούνιας είναι kick boxer αλλά και δάσκαλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Φίλιππος Ξενοφώντος: Στόχος μου να δείξω πως μπορεί να χτίσεις σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο

 

Το παρουσιαστικό του λοιπόν έγινε αιτία να κάνει τα πρώτα του βήματα στο modeling και να δώσει μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του στο Sitemou.com:

 

 

  • Πως αποφασισες να σπουδάζεις και να γινεις δάσκαλος;

Γενικά από μικρός είχα στο μυαλό μου τις σπουδές και αργότερα προτίμησα να ακόλουθης κάτι το οποίο να έχει σχέση με την εκπαίδευση. Θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον και εξίσου σημαντικό το επάγγελμα του εκπαιδευτικού – παιδαγωγού, γιατί ο κάθε δάσκαλος χωριστά είναι σε θέση να επηρεάσει με τον δικό του τρόπο την μικρή αυτή κοινωνία που λέγεται τάξη.

 

 

  • Είσαι ένας άνθρωπος αρκετά εμφανίσιμος και ψήλος τα παιδιά στο σχολειό πως σε αντιμετωπίζουν;

Βασικά οι περισσότεροι μαθητές όταν με αντικρίζουν δείχνουν λίγο μαζεμένοι, φοβισμένοι θα έλεγα. Ίσως να συμβαίνει αυτό λογά του ύψους, αλλά στην πορεία διαπιστώνουν πως αυτό δεν έχει να κάνει με την αυστηρότητα μου.

 

 

  • Ασχολείσαι εντατικά με την γυμναστική ποιο είναι το άθλημα που σου αρέσει;

Ναι γενικά μου αρέσει κάθε είδος άθλησης. Δεν είμαι της φάσης μονό γυμναστήριο και τίποτα άλλο. Προτιμώ να συνδυάζω διάφορα είδη άθλησης, αν και το αγαπημένο μου άθλημα είναι το boxing.

 

  • Θέλω να μου πεις ποιο ειναι το καθημερινό σου πρόγραμμα στο γυμναστήριο;

Υπάρχουν φάσεις που κάνω κάθε μέρα προπόνηση , ακόμα και δίπλες αν ειδικά είναι περίοδος αγώνων. Όμως όταν έχω διάβασμα και άλλες δραστηριότητες όπως το θέατρο αναγκαστικά μειώνω τις προπονήσεις. Συνήθως πηγαίνω τέσσερις φορές την εβδομάδα για προπόνηση και στο ενδιάμεσο βάζω κανένα τρεξίματα..

 

 

  • Θα ήθελες να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελιγκ

Φυσικά, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα με γεμίζει, διότι ότι έχει να κάνει με την τέχνη και την καλαισθησία με ελκύει.

 

 

  • Νιώθεις άνετα στις φωτογραφήσεις και στην πασαρέλα;

Είναι περίεργα τα συναισθήματα όσον αφόρα αυτό το κομμάτι.. Από τη μια υπάρχει ανυπομονησία στο να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα και γι αυτό δημιουργείται αγωνιά αλλά και δημιουργικό άγχος θα έλεγα. Και από την άλλη αισθάνομαι πλήρης και χαρούμενος όταν συμμετέχω σε κάτι απ αυτά.

 

  • Έχεις πρωταγωνιστήσει και σε θεατρική παράσταση θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς επαγγελματικά με την υποκριτική;

Ναι όπως ανέφερα και προηγουμένως, ότι έχει να κάνει με την τέχνη μου είναι αρκετά ελκυστικό. Έχω συμμετάσχει σε κάποιες ερασιτεχνικές παραστάσεις με τη θεατρική ομάδα. Από εκεί και περά αν τύχει κάτι πιο επαγγελματικό, καλοδεχούμενο.

 

 

  • Ποιοι είναι οι επαγγελματικοί σου στόχοι

Το επόμενο βήμα μου, εκτός από το μεταπτυχιακό μου που πρόκειται να κάνω πάνω στο Θέατρο ως πρακτική τέχνη στην εκπαίδευση, είναι να ασχοληθώ παράλληλα με φωτογραφήσεις, πασαρέλες, διαφημιστικά κλπ…

 

 

  • Δάσκαλος και μοντέλο αυτά τα δύο μπορεουν να συνδυαστούν

Με τα ανάλογα προσόντα, όρεξη και τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω μας, όλα μπορούν να επιτευχθέν. Ίσως να είναι δυο διαφορετικά αντικείμενα, αλλά με τη σωστή διαχείριση μπορούν και να συνδυαστούν.

 

 

  • Ποια είναι τα σχόλια που ακούς για την εξθ΄ΛΕωτερική σου εμφάνιση

Συνήθως τα σχόλια που ακούω από τους γύρω μου είναι αρκετά θετικά και ορισμένες φορές κολακευτικά θα έλεγα. Όμως για μένα δεν αρκεί μονό αυτό και δεν ησυχάζομαι προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό, καλλιεργώντας συνεχώς πνεύμα και σώμα..