fbpx

Εντολή Κάμερον να βγει το videogame Avatar μαζί με την δεύτερη ταινία το 2022

Εντολή Κάμερον να βγει το videogame Avatar μαζί με την δεύτερη ταινία το 2022

Ο Τζέιμς Κάμερον γνωρίζει πως να κρατά το κοινό του… στα κάγκελα αναμένοντας κάθε επόμενο βήμα του. Το δεύτερο μέρος της τεράστιας ταινίας του, Avatar, θα ερθει το 2022 μαζί με το ομώνυμο videogame.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε ποιος ήταν ο καλύτερος Μπάτμαν που υπήρξε!

 

Η μεγάλη οθόνη έχει εδώ και χρόνια στενή σχέση με τις κονσόλες παιχνιδιών καθώς πολλές ταινίες μετατράπηκαν σε βιντεοπαιχνίδια -όχι και τόσο επιτυχημά οι περισσότερες- ενώ εσχάτως πολλά games γίνονται εφαλτήρια για ταινίες και σειρές.

Μαζί με τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Avatar, βρισκόταν στην ανάπτυξη ένα βιντεοπαιχνίδι που διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν και αναμενόταν στη νέα γενιά, τα PlayStation 5 και Xbox Series X. Ωστόσο, ο παραγωγός του Avatar άσκησε βέτο ώστε το παιχνίδι να μην βγει νωρίτερα από την ταινία.

 

Το 2022 έρχονται τα Avatar σε κινηματογράφους και κονσόλες

Το παιχνίδι «The Avatar Project», όπως είναι ο προσωρινός του τίτλος αναπτύσσεται από το 2017 από ένα στούντιο της Ubisoft και φυσικά την ομάδα παραγωγής του Κάμερον. Τις τελευταίες ημέρες γνωστοποιήθηκε πως το Avatar videogame θα καθυστερήσει μέχρι το 2022, ώστε να συμπέσει η κυκλοφορία του μαζί με την ταινία Avatar 2, που θα βγει στις αίθουσες την ίδια χρονιά, 13 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.