fbpx

Επικό τρολάρισμα της Νορβηγικής Αστυνομίας: Συνέλαβε το Night King

Επικό τρολάρισμα της Νορβηγικής Αστυνομίας: Συνέλαβε το Night King

Η «υστερία» με το Game of Thrones και τον τελευταίο κύκλο της σειράς, δεν άφησε ανέγγιχτη τη Νορβηγική Αστυνομία, που σκηνοθέτησε μια καταπληκτική τρολιά και την έβγαλε μάλιστα στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι οι «γαλαζοαίματοι» παίρνουν «καθαρό» όνομα στο Instagram!

 

Ο «κακός» του Game of Thrones, αυτό το ξέρουμε όλοι, είναι ο Night King, ο «παγωμένος» ζωντανός-νεκρός που θέλει να καταστρέψει τα πάντα εισβάλοντας από το βορρά στο Γουέστερος. Παρότι ο αρχηγός των White Walkers δείχνει άτρωτος και ασταμάτητος στη σειρά, η αστυνομία της πόλης Τροντχάιμ στη Νορβηγία βρήκε τρόπο να τον σταματήσει: Τον συνέλαβε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έκαναν τη σύλληψη, ποστάρισαν τις φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook.

 

Politiet har etter tips fra oppmerksomme borgere i natt pågrepet en person mistenkt for trusler, skadeverk og…

Gepostet von Politiet i Trondheim am Sonntag, 14. April 2019

 

«Κάποιοι από μας είμαστε μεγάλοι φαν της σειράς και θέλαμε να κάνουμε κάτι αστείο πριν από την πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου», είπε ο αξιωματικός Κρίστιαν Άξελσεν. «Ήταν αυτοσχεδιασμός. Ο Night King είναι ένας συνάδελφος που δανείστηκε τη μάσκα από ένα γείτονά του».

 

 

Η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Αστυνομίας αναφέρει αναλυτικά τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Night King, ο οποίος πόζαρε ήρεμα και για τη γνωστή φωτογραφία μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Κατηγορείται για σκληρότητα απέναντι στα ζώα, καταστροφή ξένης περιουσίας και ζημιές σε… τοίχο.

 

 

«Η δουλειά μας είναι πολύ σοβαρή, αλλά που και που πρέπει να κάνουμε και λίγη πλάκα», είπε ο ίδιος αξιωματικός και σε όσους κατηγόρησαν τον ίδιο και τους συναδέλφους του ότι η σελίδα της Αστυνομίας δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους αναρτήσεις, απάντησε ότι η επαφή με τον κόσμο είναι πάντα σημαντική και όσο πιο πολύ τραβάς το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο πιο κοντά σου το φέρνεις.

ΠΗΓΗ: CNN