fbpx

Η σειρά «The Stand» του Στίβεν Κινγκ στο CBS πιο επίκαιρη από ποτέ!

Η σειρά «The Stand» του Στίβεν Κινγκ στο CBS πιο επίκαιρη από ποτέ!

Το CBS All Access κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «TheStand» που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, του 1978, με τον ίδιο τίτλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η προσπάθεια για επικοινωνία με εξωγήινους μέσω της… τζαζ και της ρέγκε έγινε ντοκιμαντέρ!

 

Το βιβλίο, όσο και η σειρά, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, αφού μάς δείχνουν τον κόσμο μετά από μια θανατηφόρα πανδημία.


Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, στον οποίο ένα μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης σκοτώνει σχεδόν τους πάντες στον πλανήτη. Οι επιζώντες δίνουν τη μάχη του καλού ενάντια στο κακό, καθώς χωρίζονται σε δύο ομάδες. Στη σειρά που βασίστηκε στο μπεστσέλερ του Κινγκ, πρωταγωνιστούν οι ΓούπιΓκόλντμπεργκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Οντέσα Γιανγκ και ΆμπερΧερντ.

«Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που περάσαμε γυρίζοντας το TheStand, όλοι αισθανθήκαμε την ευθύνη να διασκευάσουμε αυτό που μπορεί να είναι το πιο αγαπημένο έργο ενός από τους πιο αγαπημένους αφηγητές του κόσμου, αλλά κανένας από εμάς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το 40χρονο αριστούργημα του Στίβεν Κινγκ για μια παγκόσμια πανδημία θα μπορούσε να είναι τόσο τρομερά επίκαιρο» είπε ο Μπέντζαμιν Κάβελ, υπεύθυνος προγράμματος και εκτελεστικός παραγωγός.

«Έχουμε την τιμή να αφηγηθούμε αυτήν την επική ιστορία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου επιλόγου που ο Στίβεν Κινγκ ήθελε να προσθέσει εδώ και δεκαετίες. Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτή τη σειρά και την προσπάθειά του να βρεθεί νόημα και ελπίδα στις πιο αβέβαιες στιγμές», πρόσθεσε.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου.