fbpx

Αυτά είναι τα 3 sexy πράματα της …δείχνει ο καβάλος σου

Αυτά είναι τα 3 sexy πράματα της …δείχνει ο καβάλος σου

Καβάλος αν δεν το γνωρίζεις σημαίνει το σημείο του παντελονιού που περιβάλλει τα γεννητικά όργανα ή αν θέλεις η ραφή του παντελονιού στο κάτω μέρος που ενώνει το αριστερό με το δεξιό μπατζάκι. Είναι εκείνο το σημείο που προσελκύει ή όχι τα βλέμματα των περισσότερων γυναικών.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι …γνωστές αλλά …άγνωστες πτυχές του σεξ που σε κάνουν να …τρελαίνεσαι

 

Στο θέμα του καβάλου μας όλοι δίνουμε σημασία άλλοι λίγο… άλλοι πολλοί. Άλλοι μάλιστα φτάνουν και σε …υπερβολές ώστε να τον …φουσκώσουν λιγουλάκι.

 

Η πραγματικότητα όμως είναι μια και ο μικρούλης σου που βρίσκεται από μέσα είναι συγκεκριμένος και δεν αλλάζει.

Όλα βέβαια δεν είναι και τόσο θέμα «μικρούλη» που μπορεί να είναι και …μεγαλούλης αλλά κυρίως θέμα παντελονιού αλλά και .στρωσίματος την ώρα που κάθεσαι ή περπατάς ή γενικότερα.

 

 

Εκείνες λοιπόν είναι εκπαιδευμένες και ξέρουν πολύ καλά τι βλέπουν. Εκτιμούν το «φούσκωμα» και προσπαθούν να ανακαλύψουν το περιεχόμενο. Έλα όμως που μερικά «φουσκώματα» δεν μπορούν να κρύψουν ούτε το πολύ μεγάλο ούτε το πολύ μικρό.

Αν λοιπόν δεν πολυτακτοποιείς τον καβάλο σου ώστε να δείχνει κάπως τότε αυτό σου δίνει αυτόματα ένα πόντο παραπάνω στα μάτια της αφού σίγουρα δεν σε θεωρεί ψώνιο.

 

 

Αν αντίθετα τον φτιάχνεις συνεχώς και θυμίζεις περισσότερο αμερικάνο teen στο Americas Pie τότε είναι σίγουρο ότι είσαι από άλλες εποχές και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα την απομακρύνει.

Από την άλλη αν σου σηκωθεί και φουσκώσει τότε δεν υπάρχει λόγος να κολλήσεις. Άλλωστε δεν είσαι γυμνός  ντυμένος είσαι. Απλά σκέψου ότι αυτό ψάχνει και σίγουρα θα το εκτιμήσει να το δει …δραστήριο πριν από βγει από το …καβούκι του!

Επομένως μη κολλάς και μην ασχολείσαι συνεχώς με τον καβάλο σου εκτός αν πρέπει να τακτοποιήσεις κάτι που κάνουμε όλοι μας και αυτό διακριτικά”,” είναι κάτι που θα το εκτιμήσουν όλες.