fbpx

Κιτ Χάρινγκτον: «Οι άντρες δεν μιλάμε για το πώς αισθανόμαστε γιατί δείχνει αδυναμία»

Κιτ Χάρινγκτον: «Οι άντρες δεν μιλάμε για το πώς αισθανόμαστε γιατί δείχνει αδυναμία»

ΟΚιτ Χάρινγκτον μπορεί να έγινε διάσημος από το ρόλο του Τζον Σνόου στο Game of Τhrones, αλλά φαίνεται ότι το συγκεκριμένο στιλ άντρα «του τελείωσε»… Έτσι, λέει ότι δεν θέλει να υποδύεται συναισθηματικά καταπιεσμένους, «σιωπηλούς» άντρες στο μέλλον.

Ο ηθοποιός μίλησε για την έννοια του «κληρονομικού ανδρικού τραύματος» και πώς εμποδίζει τους άντρες να είναι ειλικρινείς για τα συναισθήματά τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ΝτιΚάπριο για τον Σκορσέζε: «Δίπλα του ένιωσα πραγματικός καλλιτέχνης»

 

«Αισθάνομαι ότι οι άνδρες συναισθηματικά έχουν ένα πρόβλημα, ένα μπλοκάρισμα και ότι αυτή η εμπλοκή προήλθε από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μεταβιβάστηκε από τον παππού στον πατέρα στο γιο», είπε ο ηθοποιός στην εφημερίδα «The Telegraph».

«Δεν μιλάμε για το πώς αισθανόμαστε γιατί δείχνει αδυναμία, γιατί δεν είναι αντρικό» πρόσθεσε.

Αφού υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στη σειρά φαντασίας του HBO για οκτώ χρόνια, ο 33χρονος είπε ότι ελπίζει ότι οι χαρακτήρες που θα υποδυθεί στο μέλλον θα είναι λιγότερο ηρωικοί.

«Έχοντας ενσαρκώσει έναν άνδρα που ήταν σιωπηλός, που ήταν ηρωικός, νιώθω ότι για να προχωρήσω μπροστά, αυτός είναι ένας ρόλος που δεν θέλω να υποδυθώ άλλο», είπε. «Δεν είναι αρσενικός ο ρόλος που ο κόσμος χρειάζεται να δει περισσότερο», συμπλήρωσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε επίσης ότι μεγάλωσε με «ρευστή ταυτότητα φύλου», με τη μητέρα του να τον ενθαρρύνει να παίζει με άλλα παιχνίδια από αυτά που διατίθενται στο εμπόριο για αγόρια.

«Ζήτησα τον Mighty Max και μου αγόρασε την Polly Pocket. Ζήτησα τον Action Man και πήρα μία κούκλα», εξήγησε.

Ο Άγγλος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Criminal» που είναι διαθέσιμη στο Netflix.

 

ΠΗΓΗ: CNN