fbpx

Μάθε πως να κάνεις το διπλό …ρίξιμο στη παραλία!

Μάθε πως να κάνεις το διπλό …ρίξιμο στη παραλία!

Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μπορείς να χτυπήσεις δύο μαζί στη παραλία και να περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ. Σε προειδοποιούμε όμως ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως δεν είναι ακατόρθωτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε τι …βλέπουν τα …βλέμματα στο σώμα σου, στη παραλία;

 

Η υπόθεση έχει τακτική και φυσικά έχει και το αναπάντεχο. Σε προειδοποιούμε όμως ότι δεν χτυπάς ποτέ δύο μαζί και φυσικά το όλο εγχείρημα είναι αναπάντεχο. Αν όμως ακολουθήσεις τα επόμενα βήματα έχεις μεγάλες πιθανότητες να το πετύχεις.

Δες τι γίνεται:

  1. Εντόπισε τον …μονό στόχο!

Φυσικά και δεν πας για διπλό με το καλημέρα, όμως καλό θα είναι να εντοπίσεις τον στόχο σε δύο φίλες που κάθονται μόνες, χωρίς παρέα.

  1. Ξεχώρισε αυτή που σου αρέσει

Για να σπάσεις το δίδυμο θα πρέπει να εστιάσεις σε έναν στόχο και φυσικά θα είναι εκείνη που σου αρέσει περισσότερο από την άλλη. Εκεί θα στοχεύσεις για να έχεις και πιθανότητες να κάνεις κάτι.

  1. Μην ρουφάς, μη σφίγγεσαι, μη δείχνεις ότι έχεις κορμί

Αυτό που απεχθάνονται οι γυναίκες είναι οι επιδειξίες. Σκέψου ότι βλέπουν το σώμα σου, που είναι γυμνασμένο πολύ ή ακόμα και ελάχιστα. Μην προσπαθείς να δείξεις το πόσο ωραίο σώμα έχεις, αλλά ούτε να κρύψεις τις …ατέλειες ρουφώντας την κοιλιά σου.

  1. Κάνε φυσικές κινήσεις

Μην κολλάς. Δεν είσαι σε πασαρέλα που θα σε επιλέξουν για τον άντρα της χρονιάς. Κάνε φυσικές κινήσεις, όπως είσαι καθημερινά, χωρίς να προσπαθείς για κάτι το διαφορετικό.

  1. Διάλεξε το …θέμα

Για να καταφέρεις να πιάσεις συζήτηση, σίγουρα δεν θα αρχίσεις από τα αθλητικά ή τα πολιτικά. Φυσικά και δεν θα αρχίσεις να λες διάφορα άσχετα. Μείνε στα απλά και φαινομενικά. Το να διαπιστώσεις ότι έχει ζέστη μπορεί να είναι μια συνηθισμένη ατάκα, όμως δίνει το έναυσμα για την αρχή μιας κουβέντας.

  1. Μη μιλάς πολύ

Αν αρχίσει μια συζήτηση μη μιλάς πολύ και να είσαι φειδωλός και σεμνός για τον εαυτό σου.

  1. Μην ξεχωρίζεις

Μπορεί να σου αρέσει η μια, αλλά μην αγνοείς την άλλη. Παίξε μπάλα με περισσότερο σε αυτή που σου αρέσει και λιγότερο στην άλλη.

  1. Κάνε διευκόλυνση

Για να αρχίσει ένα τρίο να ξέρεις ότι σπάνια στο προτείνουν. Σχεδόν πάντα αρχίζει η φάση πολύ απλά, όπως για παράδειγμα λένε εκείνες ότι κουράστηκαν και θέλουν να φύγουν. Αν δεν έχουν αυτοκίνητο προθυμοποιείσαι να τις πας εσύ στο σπίτι. Αν πάλι έχουν τότε βρίσκεις άλλη δικαιολογία. Τις προτείνεις να συνεχίσετε κάπου αλλού για ποτό.

Αν δεχτούν τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να πιείτε αρκετά και να καταλήξεις σπίτι τους ή στο δωμάτιο και να περάσετε καλά. Εξίσου τις ίδιες πιθανότητες έχεις αν τις πας εσύ στο σπίτι ή στο δωμάτιο, δηλαδή να σε καλέσουν για ένα καφέ ή ένα πότο!

Αν είσαι με παρέα, τότε ακολουθείστε κοινή τακτική και είναι βέβαιο ότι θα κερδίσετε και οι δύο!