fbpx

Μάθε τι πλήρωσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην Ελληνίδα σύζυγο του για να χωρίσει!

Μάθε τι πλήρωσε ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ στην Ελληνίδα σύζυγο του για να χωρίσει!

Ότι αρχίζει ωραία, τελειώνει στα δικαστήρια. Αυτή είναι η περίπτωση του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος καλείται να δώσει στην πρώην σύζυγό του, την ελληνικής καταγωγής σχεδιάστρια μόδας, Εύη Μαυράκη, τα μισά έσοδά του από την παρουσία του στις ταινίες Star Wars και όχι μόνο…

Ο Σκοτσέζος ηθοποίος έκανε αίτηση διαζυγίου το 2018 και τώρα, δύο χρόνια αργότερα, δύο χρόνια μετά, το δικαστήριο επικδίκασε ως αποζημίωση στην πρώην σύζυγό του τα μισά έσοδα από το συμβόλαιο του για τις τέσσερις ταινίες Star Wars στις οποίες πρωταγωνίστησε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες το χαμένο βιντεοπαιχνίδι με τον Ταραντίνο και την Άνιστον

 

Η Μαυράκη θα πάρει μια βίλα, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Λος Άντζελες, πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα από τη συλλογή του ηθοποιού, περίπου 500.000 δολάρια σε μετρητά και κοσμήματα, 15.000 δολάρια το μήνα για τη διατροφή των παιδιών, 40.000 δολάρια τον μήνα για την ίδια, καθώς και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ηθοποιού από τις ταινίες Angels And Demons, The Men Who Stare At Goats και Moulin Rouge.

Η Εύη Μαυράκη είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι την είχε απατήσει και τελικά οι δύο τους οδηγήθηκαν στο διαζύγιο.

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Κλάρα, εμφανίστηκε εξαγριωμένη με τον πατέρα της, περιγράφοντάς τον, πριν από ένα χρόνο, ως «σκουπίδι που πλήγωσε την Ελληνίδα θεά μητέρα της».

Η βρετανική εφημερίδα Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του Μακγκρέγκορ και της συμπρωταγωνιστριάς του στην σειρά «Fargo», Μαίρης-Ελίζαμπεθ Γουάνστιντ.

Σε μια από αυτές ο ηθοποιός φιλιόταν παθιασμένα στο στόμα με την τηλεοπτική παρτενέρ του μέσα στο εστιατόριο «The Good Life Eatery» του Λονδίνου. Την ίδια περίοδο η Γουάνστιντ, ανακοίνωσε την λήξη του γάμου της με τον σύζυγό της Ράιλι Στιρνς.

Η γνωριμία της Μαυράκη με τον Μακγκρέγορ είχε γίνει στα μέσα της δεκαετίας του ’90, στα γυρίσματα της βρετανικής σειράς «QC Kavanagh». Όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του λίγα χρόνια αργότερα, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι με αυτή την γυναίκα ήθελε κάτι παραπάνω από μια απλή σχέση.

Ο γάμος τους έγινε σε ένα μικρό γαλλικό χωριό και λίγους μήνες μετά γεννήθηκε η πρώτη από τις τέσσερις κόρες τους, η Κλάρα, που σήμερα σπουδάζει φωτογραφία στη Νέα Υόρκη. Ακολούθησαν η Έσθερ, η Ανούκ και η Τζαμιγιάν, ένα κοριτσάκι από την Μογγολία το οποίο υιοθετήθηκε από το ζεύγος.