fbpx

Να γιατί οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άνδρες

Να γιατί οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν μεγαλύτερους άνδρες

Δεν είναι λίγες οι κοπέλες που προτιμούν τους μεγαλύτερους άνδρες και μάλλον είναι οι περισσότερες. Κάποιοι θα πουν ότι είναι θέμα χρημάτων ή αυτοκινήτου καθώς οι μεγαλύτεροι άνδρες είναι οικονομικά εξασφαλισμένοι περισσότερο από τους νέους. Δεν λέμε βέβαια ότι δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 3 sexy πράματα της …δείχνει ο καβάλος σου

 

Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι αυτοί οι λόγοι όσο και αν αυτό πληγώνει τους νέους άνδρες. Μία γυναίκα που έχει τη δουλειά της την καθημερινότητά της και είναι σίγουρη για τον εαυτό της θα προτιμήσει έναν μεγαλύτερο άνδρα για τους εξής λόγους:

 

  1. Είναι πιο ώριμοι

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους άντρες οπότε εικάζει ότι δεν θα αντιμετωπίσει παιδιάστικες συμπεριφορές.

 

  1. Είναι πιο ευγενικοί

Προφανώς αυτή η γενίκευση δεν ισχύει για όλους αλλά είναι σημαντικά πιο ευγενικοί σε σχέση από τους περισσότερους 25χρονους!

 

  1. Ξέρουν τι θέλουν

Περισσότερες πιθανότητες έχεις να συναντήσεις τον Μπραντ Πιτ παρά να βρεις άντρα μεταξύ 22-27 που να ξέρει τι θέλει από τη ζωή του, λένε οι γυναίκες που πάνε με μεγαλύτερους. Υποστηρίζουν ότι τις ελκύει κάποιος μεγαλύτερος που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι και μπορεί να κρίνει καλύτερα κάποιες καταστάσεις.

 

  1. Έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα

Εκ των πραγμάτων οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν κάνει πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή τους άρα έχουν περισσότερα ενδιαφέροντα που μπορεί να οδηγήσουν σε υπέροχες συζητήσεις αλλά και καταστάσεις την κάθε γυναίκα.

 

  1. Έχουν εμπειρία στο σεξ

Αναλογίσου μόνο πόσο καλύτερος είσαι στο σεξ τώρα σε σχέση με όταν άρχισες. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί ένας πιο ώριμος άντρας μοιάζει ιδανικός σεξουαλικός σύντροφος, αρκεί βέβαια να διατηρεί σωστά το σώμα του!

 

  1. Παρέχουν περισσότερη ασφάλεια

Το ότι οι μεγαλύτεροι άνδρες έχουν περισσότερες εμπειρίες και ωριμότητα παρέχει μία αίσθηση ασφάλειας στις γυναίκες  που στην τελική αυτό είναι και που αναζητούν ενδόμυχα σε μία σχέση. Και όταν λέμε ασφάλεια δεν εννοούμε να πλακώσεις στο ξύλο τον τύπο απέναντι που την κοιτάει αλλά να της παρέχεις μία σταθερότητα στη ζωή της χωρίς να έχει το φόβο ότι κάποια στιγμή όλο αυτό μπορεί να διαλυθεί.