fbpx

Να γιατί οι περισσότεροι «φρικάρουν» με τις σεξουαλικά επιθετικές γυναίκες

Να γιατί οι περισσότεροι «φρικάρουν» με τις σεξουαλικά επιθετικές γυναίκες

Αν ανήκεις στην κατηγορία ανδρών που αναζητά τις  «καυτές» γυναικείες παρουσίες με έφεση στο (πολύ) σεξ; Ξανασκέψου το. Ο λόγος είναι ότι σε πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό European Journal of Social Psychology αναφέρθηκε ότι οι άνδρες που επιλέγουν τις συγκεκριμένες (σεξουαλικά δυναμικές) γυναίκες βιώνουν αισθήματα άγχους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Για να μην βρεθείς ξαφνικά …μισόγυμνος στον δρόμο!!!

 

Οι πιθανές αιτίες είναι δύο: Η μία έχει να κάνει με το γεγονός πως πολλοί άνδρες συνδέουν τις σεξουαλικά «επιθετικές» γυναίκες με την επιρροή και την κυριαρχία που ασκούν πάνω τους. Με άλλα λόγια σκέφονται ότι οι σεξοβόμβες μπορούν να εξελιχθούν σε… ωρολογιακές βόμβες και να τινάξουν τη σχέση στον άερα

Η άλλη αιτία έχει να κάνει με την πεποίθηση των ανδρών που αφορά τον διαχωρισμό των ρόλων  και γι αυτό και φοβούνται ότι οι γυναίκες θέλουν να πάρουν το… πάνω χέρι στη σχέση. Η έντονη παρουσία της γυναίκας και τα επίπεδα σεξουαλικής διάθεσης ίσως καταστρέψουν τον ρομαντισμό και να προβληματίσουν τους άνδρες για το κατά πόσο μπορεί να βρουν την ιδανική σύντροφο τονίζει συντάκτης του συγκεκριμένου σάιτ.

Οι άνδρες που συμμετείχαν στη μελέτη ένιωσαν έλξη από τις γυναίκες που είχαν μέτρια σεξουαλική επιθυμία. Το εντυπωσιακό όμως  είναι πως οι συμμετέχουσες στην έρευνα ένιωθαν πιο άνετα με τους άνδρες που είχαν διάθεση να… ασελγήσουν.

Σε ρεπορτάζ της μάλιστα η Daily Mail ανέφερε ότι η «αγριότητα» των γυναικών στο σεξ είναι σημείο των καιρών κάτι που καθιστά πιο δύσκολη την εύρεση συντρόφου για εκείνους που επιζητούν «χαλαρό» και ήπιο χαρακτήρα.