fbpx

Να πως γίνονται … «αόρατοι» οι VIP επιβάτες μιας Rolls Royce

Να πως γίνονται … «αόρατοι» οι VIP επιβάτες μιας Rolls Royce

Ένα από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των Βρετανικών μοντέλων υπερ- πολυτελείας είναι η διαμόρφωση της πίσω κολώνας κατά τέτοιον τρόπο ώστε οι VIP επιβάτες τους που κάθονται στα πίσω καθίσματα να κρύβονται σε έναν βαθμό από τα περίεργα βλέμματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: To 8 ψήφιο νούμερο που έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης της Ferrari 250 GTO για να την αποκτήσει

 

Τώρα η Rolls Royce παρουσίασε το επόμενο, απόλυτο βήμα της ινκόγκνιτο μετακίνησης. Πρόκειται για την επονομαζόμενη Private Suite που είναι διαθέσιμη για την Phantom με το επιμηκυμένο μεταξόνιο (EWB) και η οποία εκμεταλλεύεται πλήρως την τεχνολογία των ηλεκτροχρωματικών κρυστάλλων.

 

 

Έτσι αν οι πίσω επιβάτες το επιθυμούν μπορούν να βλέπουν κανονικά το δρόμο μέσα από το κρύσταλλο που διαχωρίζει το χώρο που τους αντιστοιχεί από αυτόν του οδηγού. Με το πάτημα ενός κουμπιού όμως έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το ίδιο κρύσταλλο αδιάφανο και να γίνουν «αόρατοι» για τον οδηγό. Το ίδιο μπορούν να κάνουν και με τα κρύσταλλα των παραθύρων τους αλλά και με αυτό του πίσω παρμπρίζ, οπότε δεν τους βλέπει κανείς στην κυριολεξία.

 

 

Με τον οδηγό υπάρχει φυσικά σύστημα ενδοεπικοινωνίας και δυνατότητα διαβίβασης εγγράφων ή αντικειμένων, αν βέβαια το επιθυμούν αυτοί που κάθονται πίσω. Οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους και δύο οθόνες 12 ιντσών, που είναι συνδεδεμένες με το λογισμικό του αυτοκινήτου αλλά διαθέτουν και θύρα HDMI.

Πηγή: CNN