fbpx

Πες μου τι ζώδιο είσαι να …σε πω το …φετίχ σου στο σεξ

Πες μου τι ζώδιο είσαι να …σε πω το …φετίχ σου στο σεξ

Σου αρέσει να δένεις; Να σε δένουν ή είσαι στοργικός και χαδιάρης στο σεξ; Για όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις υπάρχει και μια εξήγηση… αστρολογική! Μην ψάχνεις γιατί είσαι στοργικός ή θέλεις να είσαι …από κάτω ή ακόμα γιατί ψάχνεις κτητικό ταίρι. Μην αναρωτιέσαιαν σου αρέσουν τα τρελά γούστα ή είσαι συντηρητικός!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 9 σημάδια σου δείχνουν ότι θέλεις να μείνεις πάντα εργένης

 

Τα …ζώδια έχουν φροντίσει για σένα… πριν από σένα!

 

  • ΚΡΙΟΣ

Αναζητά άγρια πάθη και ζει τον έρωτα στο έπακρο. Εντάσεις και καβγάδες είναι το αφροδισιακό του. Ζηλεύει και μερικές φορές γίνεται και σαδομαζοχιστής. Είναι πρωταθλητής στο σεξ και κάθε φορά είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Ο έρωτας θέλει φαντασία χωρίς «πρέπει» και στερεότυπα. Για να μείνει κάποιος άνθρωπος μαζί του  πρέπει να ικανοποιεί όλες τις σεξουαλικές του ανάγκες και φαντασιώσεις. Είναι εκκεντρικός και του αρέσει να μιλάει πρόστυχα. Φιλιά στο λαιμό τα αφτιά μασάζ και χάδια στα μαλλιά τον εξιτάρουν! Αγαπάει και τα sex show. Είναι γρήγορος σε όλα! Θέλει να ρίχνει τη γυναίκα μέσα σε λίγες ώρες. Μην τον κυνηγάς γιατί θα φύγει. Τότε  έχει την αίσθηση ότι χάνει την ταυτότητά του και χάνεται το ενδιαφέρον του. Μερικές φορές μάλιστα έχει και καταστροφικά ένστικτα…

 

  • ΤΑΥΡΟΣ

Αργεί να πάρει μπρος ξεκινάει σιγά-σιγά ενώ μέσα του μπορεί να φλέγεται. Σε εξαντλεί φτάνει αργά στην ηδονή θέλει το χρόνο του και απαιτεί διάρκεια στο σεξ με τον άνθρωπο που έχει δεθεί. Τα προκαταρκτικά παιχνίδια του αρέσουν πολύ. Τα αισθησιακά και τολμηρά εσώρουχα  το μασάζ με αιθέρια έλαια τα χάδια στην πλάτη και το λαιμό τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια της πράξης τα αγγίγματα καθώς και το στοματικό σεξ τον τρελαίνουν! Μπορεί να σε χαϊδεύουν ατελείωτες ώρες. Βγάλε τρυφερότητα. Συνήθως δεν κάνει one night stand. Προτιμάει να φτάνει στην κορύφωση αφού έχει προηγηθεί ένα ρομαντικό δείπνο…

 

 

  • ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν θέλει βιαστικό σεξ χωρίς ατμόσφαιρα. Επίσης θέλει να βλέπει τα πάντα κατά τη διάρκεια της πράξης. Άγγιξέ τον με τα χέρια σου σε όλο του το κορμί χρησιμοποιώντας τη φαντασία σου. Λατρεύει την πνευματική διάσταση της σεξουαλικότητας. Του αρέσει να αποκτά εμπειρίες και όποιον στοχεύσει τον κερδίζει. Δεν μπερδεύει σεξ και σχέση. Θέλει η παρτενέρ του να είναι και φίλη του.

 

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα φιλιά τα χάδια οι ερωτικές εξομολογήσεις τα κομπλιμέντα καθώς και οι αγκαλιές τον τρελαίνουν. Του αρέσει ο έρωτας στο νερό και γενικά θέλει να αισθάνεται άνετα. Αγαπά το άνετο κρεβάτι και τα πουπουλένια μαξιλάρια. Θέλει «ντάντεμα» και τρυφερότητα καθώς είναι ευάλωτος και ανασφαλής και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αποδίδει περισσότερο στο σκοτάδι.

 

  • ΛΕΩΝ

Του αρέσει η συζήτηση στο κρεβάτι και θέλει να ακούει πόσο καλός εραστής είναι. Εξαντλεί τη σύντροφό του και αναζητά πάντα την ποιότητα. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος και νιώθει όμορφα η σύντροφός του να φτάνει σε οργασμό. Του αρέσει να ζει στο κόκκινο και είναι αχόρταγος σεξουαλικά. Το σεξ είναι κάτι που τον επιβεβαιώνει. Αγαπά τα ακριβά εσώρουχα και τα χάδια στον αυχένα.

 

 

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχει ψηλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ψάχνει πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ. Αγαπά τα κορίτσια από σπίτι αλλά και τα άτακτα. Θέλει να ξέρει με τι γυναίκα έχει να κάνει και πολλές φορές περιμένει την άλλη πλευρά να κάνει το πρώτο βήμα. Αποδίδει καλύτερα όταν έχει τελειώσει όλες τις υποχρεώσεις του.

 

  • ΖΥΓΟΣ

Προτιμά την ποιότητα και δεν το κάνει συχνά. Θέλει σεξ με συναίσθημα και αισθησιασμό. Προσαρμόζετε σε όλες τις καταστάσεις. Είναι κτητικός και απαιτητικός και μερικές φορές ηδονοβλεψίας. Του αρέσουν τα προκαταρκτικά και τα χάδια. Στο κρεβάτι  υπακούει σε διαταγές. Νομίζω θα είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μιλάει για τις σεξουαλικές του ανάγκες. Κάνει έρωτα σε περίεργα μέρη. Προτιμά το ξεκούραστο σεξ.

 

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θεωρεί τα προκαταρκτικά απαραίτητα. Είναι κτητικός και κρύβει τα συναισθήματά του. Ξεδιπλώνει σιγά-σιγά τα χαρτιά του. Φαίνεται ήρεμος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Η αγάπη και ο πόθος είναι σημαντικά γι’ αυτόν. Εξερευνεί τα σκοτεινά σημεία της σεξουαλικότητας  τα βάθη της ψυχής. Πειραματίζεται  είναι επιδέξιος και ξέρει τον τρόπο για να σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Το σεξ του δίνει ενέργεια ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. Μαγνητίζει  γοητεύει  τον τραβάνε οι ωραίες μυρωδιές. Θέλει να νιώθει πως του ανήκεις ολοκληρωτικά.

 

  • ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι εφευρετικός  περιπετειώδης και παθιασμένος εραστής. Γυρεύει την ποιότητα και δεν θα σου δείξει ποτέ ότι σ’ εμπιστεύεται. Αγαπά το περίεργο το απρόβλεπτο. Άλλοτε είναι συναισθηματικός άλλοτε ψυχρός. Δεν είναι πιστός αν δεν ικανοποιείται και δεν του αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις. Αναζητά συνεχώς το καλύτερο. Χρειάζεται ασφάλεια για να ανοιχτεί και απομακρύνεται για να μην πληγωθεί. Έχει ενέργεια και αντοχή και θέλει παρτενέρ με ευλυγισία.

 

 

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αγαπά τη ρουτίνα ξέρει να κρατά το πάθος αμείωτο. Κρύβει τα συναισθήματά του και στην αρχή φαίνεται σκληρός. Στην πορεία όμως βγάζει ερωτισμό και πολύ δυναμική. Έχει αντοχές ορμητικότητα και λίγη φαντασία. Είναι πιστός”,” με αυτοπεποίθηση και όταν εμπιστευτεί  γίνεται απίστευτα συναισθηματικός. Θέλει να κάνει έρωτα παντού αλλά δεν του αρέσουν οι προκλητικές καταστάσεις. Δύσκολα μοιράζεται πράγματα  προτιμά να παίρνει ακόμα και στον έρωτα.

 

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι πιστός και αναζητά συνεχώς κάτι άλλο γιατί βαριέται. Αν έχεις πολλές απαιτήσεις θα φύγει. Θεωρείται καλύτερος σαν φίλος παρά σαν εραστής. Ερεθίζεται με το πνεύμα της συντρόφου του. Του αρέσει το γρήγορο και ικανοποιητικό σεξ καθώς και το στοματικό. Μπορεί να γίνει και σαδιστής. Θέλει να ικανοποιεί την σύντροφό του. Του αρέσει η καθαριότητα και χρησιμοποιεί αντισύλληψη. Αναζητά την πρωτότυπη και εκκεντρική παρτενέρ. Κρύβει τα συναισθήματά του για να προστατευτεί.

 

  • ΙΧΘΥΕΣ

Του αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνει βάση στις λεπτομέρειες. Δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του. Τα λόγια του είναι εύστοχα και ξέρει να χειραγωγεί τις γυναίκες. Εμφανίζεται και εξαφανίζεται με την ίδια ευκολία. Μπορεί να σε κάνει να νιώσεις το κέντρο του κόσμου”,” έστω και για λίγο. Κάνει τα πάντα για να εκδηλώσει τον αισθησιασμό του. Αγαπά την αρμονία και την ωραία ατμόσφαιρα. Ζηλεύει και λατρεύει την ποικιλία. Έχει φαντασιώσεις και του αρέσουν τα περίεργα εσώρουχα.