fbpx

Σίγουρα θα ήθελες να βουτήξεις στη μεγαλύτερη πισίνα της Ευρώπης που είναι ελληνική!

Σίγουρα θα ήθελες να βουτήξεις στη μεγαλύτερη πισίνα της Ευρώπης που είναι ελληνική!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας από τις εικόνες που θα αντικρύσετε παρακάτω. Μόλις άνοιξε τις πύλες της η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πισίνα της Ευρώπης και φυσικά βρίσκεται που αλλού στη Μύκονο!

Η τεραστίων διαστάσεων πισίνα έχει έκταση 2000 τμ και βρίσκεται στο νέο beach club Sant Anna.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ; Έτσι θα φτιάξεις το καλύτερο Nergoni (Video)

 

Το Sant Anna είναι απίστευτα εντυπωσιακό και σίγουρα δίνει την αίσθηση στους θαμώνες του ότι βρίσκονται κάπου πολύ μακριά και ειδυλλιακά.

Ο χώρος διαθέτει σχεδόν τα πάντα. Συγκεκριμένα στο Sant Anna μπορείτε να βρείτε γυμναστήριο, σπα, τρία μπαρ, boutique και δύο εστιατόρια με πιάτα φτιαγμένα από βιολογικά υλικά. Η κουζίνα των εστιατορίων προσφέρει μεσογειακή κουζίνα αλλά και σούσι για τους πιο απαιτητικούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες πόσες ασκήσεις μπορείς να κάνεις σε μια πισίνα! (Video)

 

Στο Sant Anna μπορείτε να βρείτε γυμναστήριο, σπα, τρία μπαρ, boutique και δύο εστιατόρια με πιάτα φτιαγμένα από βιολογικά υλικά.

Η είσοδος για την πισίνα είναι δωρεάν.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως η είσοδος για την πισίνα και το κλαμπ είναι δωρεάν και οι επισκέπτες καλούνται μόνο να πληρώσουν τις ξαπλώστρες τους.

Σε κάποιο σημείο του κλαμπ υπάρχει και ένα υποθαλάσσιο διαμέρισμα το οποίο χαρίζει VIP στιγμές σε όσους το προτιμούν. Στον χώρο υπάρχουν 3 VIP «νησιά» όπου μπορεί να χαλαρώσει οποιοσδήποτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το φαγητό που σερβίρεται είναι εξαιρετικό.

Και για όλα τα γούστα…

Αν, λοιπόν, έχετε σκοπό φέτος να επισκεφτείτε τη Μύκονο για τις διακοπές σας μην παραλείψετε να περάσετε μια βόλτα και από την SantAnna. Θα εντυπωσιαστείτε.