
Στα «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» παραδοσιακά ή στο σπίτι με ντιλίβερι!
0 comments
Μπορεί ο μπακαλιάρος να τρώγεται παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, όμως στη Θεσσαλονίκη τον προτιμούν και το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου φυσικά που αλλού στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που δεν ξέρεις για το αγαπημένο σου ουίσκι είναι ενδιαφέροντα!
Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοϊό στο ιστορικό μαγαζί στο λιμάνι ή να τον παραγγείλεις ντιλίβερι και να τον απολαύσεις σπίτι σου μαζί και με άλλες ψαρολιχουδιές αν θέλεις!
Το φιλέτο μπακαλιάρου μαζί με χειροποίητη σκορδαλιά, φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες, μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα είναι το κλασσικό παραδοσιακό μενού που θα σου χαρίσει μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τι δεν πρέπει να κάνεις ποτέ αν το αυτοκίνητο σου έχει αυτόματο κιβώτιο!
Ανακάλυψε αν είσαι …λιγουλάκι …σκλάβος ή απλώς τεμπέλης;
Δες πώς γυρίστηκε -με μια λήψη- το αντιπολεμικό έπος «1917»
Έτσι κάνεις νοστιμότατες γεμιστές πατάτες με τυρί για γεύμα!
Η Tao που ξεσηκώνει με τις καμπύλες και τα στήθη της!
Αυτή είναι η κτηνίατρος που θα ήθελες να πάς το …σκυλάκι σου!