fbpx

Συγκίνησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: Τα χρήματα που κέρδισε τα δωρίζει στα παιδιά με καρκίνο

Συγκίνησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: Τα χρήματα που κέρδισε τα δωρίζει στα παιδιά με καρκίνο

Συγκίνησε ακόμα και αυτούς που δεν παρακολουθούν το Survivor 4. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος που αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που κέρδισε θα τα χαρίσει σε παιδιά που δίνουν τη μάχη τους με τον καρκίνο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γιώργος έχει από τα πιο δυνατά και sexy προφίλ στο Instagram

 

Εξηγώντας την απόφαση του αποκάλυψε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια του και τον ίδιο: «Είχαμε μια απώλεια, δραματική για εμένα. Μου στοίχισε τα παιδικά μου χρόνια, χάσαμε τον αδερφό μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια. Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια, έπρεπε να στηρίζω τους γονείς μου. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία. Ήμουν μικρός τότε δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδερφό μου τον Γιάννη. Ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι και ο μεγάλος μου αδερφός με πρόσεχε. Κάθε σπίτι έχει και τα δικά του προβλήματα. Αυτό με έκανε να σέβομαι αυτά που μου έχει δώσει ο Θεός. Την υγεία μου, σωματική και ψυχική», είπε ο ίδιος.

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το συμβόλαιο του ο Γιώργος Ασημακόπουλο έπαιρνε1000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ παρέμεινε μέσα στο παιχνίδι, συνολικά 26 εβδομάδες συν τις 5000 ευρώ μπόνους που έδωσε η παραγωγή με το ποσό φτάνει στα 31 χιλιάδες ευρώ!