fbpx

Τα …ταμπού και τα οφέλη της «μαύρης μάσκας» για το πρόσωπο σου

Τα …ταμπού και τα οφέλη της «μαύρης μάσκας» για το πρόσωπο σου

Αν βλέπεις τη γυναίκα σου ή τη κοπελιά σου με μάσκα προσώπου και θεωρείς πολύ γυναικείο αυτό το είδος περιποίησης νομίζοντας ότι αρκεί για το πρόσωπο σου το ξύρισμα ή απλά ότι ο άντρας δεν κάνει τέτοια, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που μπορεί να …κρύβει η πετσέτα σου είναι πολύ περισσότερα από όσα νομίζεις!

 

Τα προϊόντα περιποίησης έχουν εξελιχθεί και πλέον είναι ιδανικά και πολύ χρήσιμα για τους άντρες. Σκέψου ότι το δέρμα σου όπως και κάθε ανδρικό δέρμα γνωρίζει μεγάλη ταλαιπωρία σε καθημερινή βάση και οι πολλαπλές υποχρεώσεις δεν παρέχουν τον χρόνο που ένας άνδρας χρειάζεται για να το περιποιηθεί.

 

 

Μαύρα στίγματα,  λιπαρότητα είναι οι εχθροί της εμφάνισης σου που αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο σου. Οι κοσμετολόγοι φρόντισαν να επιλύσουν αυτό το ζήτημα μέσα από δραστικά και εντατικά προϊόντα περιποίησης που απαιτούν πολύ μικρό χρόνο εφαρμογής και ακόμη λιγότερο χρόνο για να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

 

 

Υπάρχουν λοιπόν και μάσκες προσώπου για άνδρες που με μόνο λίγες φορές εφαρμογής ανά βδομάδα μπορούν να σε απαλλάξουν από σπυράκια και μαύρα στίγματα και να σου δώσουν επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη χωρίς ερεθισμούς από το ξύρισμα ενώ το δέρμα σου παραμένει νεανικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα

Δες ποια είναι τα κύρια οφέλη αυτής της μάσκας είναι:

 

  1. Απορροφά τις τοξίνες
  2. Συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου
  3. Τραβάει την περίσσια λιπαρότητα
  4. Καθαρίζει σε βαθύ επίπεδο τους φραγμένους πόρους
  5. Αφαιρεί αποτελεσματικά τα μαύρα στίγματα

Πριν τη χρησιμοποιήσεις καλό είναι να έχεις καθαρίσεις πρώτα την Τ-ζώνη (μύτη και πηγούνι) ή το πρόσωπό σου. Μπορείς να την αφήσεις από 10 έως 20 λεπτά αλλά όχι περισσότερο γιατί σκληραίνει πολύ και η αφαιρέσει της θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστη. Σε αυτή την περίπτωση με νωπά χέρια ταμπόναρε την και στη συνέχεια αφαίρεσε την. Μετά τη χρήση της είναι απαραίτητο να απλώσεις μια προστατευτική κρέμα ή ενυδατική κρέμα.

 

 

Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις σε οποιαδήποτε ηλικία κι αν είσαι 1 ή 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.