fbpx

Τα 5 σημεία που σε γοητεύουν στο γυναικείο σώμα και ίσως τα αγνοείς

Τα 5 σημεία που σε γοητεύουν στο γυναικείο σώμα και ίσως τα αγνοείς

Ως γνωστόν οι άνθρωποι διαφέρουν! Δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση στα χρονικά που κάποιος να είναι πανομοιότυπος με κάποιον άλλο  σε όλα! Αυτή είναι ίσως και η γοητεία μας αλλά και το ενδιαφέρον της φύσης γενικότερα και του ανθρώπινου γένους ειδικότερα! Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν εφόσον ακόμα και τα δίδυμα αδέρφια διαφέρουν δεν θα μπορούσαν να μη διαφέρουν και τα δύο φύλα μεταξύ τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι 10 κορυφαίοι «θηλυκοί» λογαριασμοί στο Instagram

 

Λένε ότι οι περισσότεροι εντυπωσιαζόμαστε από τα οπίσθια ή το στήθος μιας γυναίκας όμως δεν είναι έτσι. Στην πραγματικότητα γοητευόμαστε από μέρη του γυναικείου σώματος που δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς και σου έρχονται υποσυνείδητα.

 

  1. Απαλό δέρμα

Ε ναι φυσικά και είναι το απαλό δέρμα κυρίως στα χέρια την πλάτη και σε άλλα σημεία τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα.

 

 

  1. Η… κοιλίτσα

Οι κοιλιακοί σε μία γυναίκα δεν είναι συνήθως αξιοζήλευτοι! Μάλιστα μερικοί ξενερώνουν από το τέλειο 6pack σε γυναικείο σώμα. Μία απαλή φυσιολογική κοιλίτσα η οποία αν είναι και λίγο πεταχτή  ακόμα καλύτερα! Δεν εννοούμε φυσικά να φαίνεται σαν έγκυος!

 

  1. Ο αυχένας

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και οι έρευνες δείχνουν ότι μία γυναίκα που έχει τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και φαίνεται ο αυχένας της εκπέμπει πολύ μεγαλύτερη σεξουαλικότητα απ  ότι αν τα είχε κάτω και οι περισσότεροι λατρεύουν το σημείο αυτό όχι μόνο να το αγγίζεις και να το φιλάς αλλά ακόμα και να το χαζεύεις.

 

 

  1. Η πλάτη

Όσο στήθος κι αν πετάξει και όσο μπούτι κι αν δώσει απλόχερα στο λαό η γυμνή πλάτη είναι κυριολεκτικά αξεπέραστη. Είναι η καμπύλη που κάνει μέχρι χαμηλά τη λεκάνη; Είναι η ραχοκοκαλιά που τρελαίνει! Είναι τα κόκαλα που πετάνε; Σε λογικά πλαίσια πάντα. Είναι ίσως το μυστήριο;

 

  1. Τα κόκαλα στο λαιμό

Οι γυναίκες με καμπυλωτό κορμό και λεπτά άκρα είναι πολύ ελκυστικές. Σε ότι αφορά στα λεπτά κοκαλάκια που διαγράφονται στη βάση του λαιμού τους είναι τόσο σέξι!,,,,,,,,,