fbpx

Φώτης Μέτα: Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο modeling

Φώτης Μέτα: Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία στο modeling

Στη μικρή και όμορφη πόλη της Καλαματάς τον Φώτη Μέτα τον γνωρίζουν καθώς εδώ και καιρό εργάζεται ως μπάρμαν. Είναι 27 χρόνων και όπως τουλάχιστον λέει ο ίδιος θέλει να ανοίξει τα φτερά του και πέραν της πόλης τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έβανς Φυλακουρίδης: Αυτό το κάτι που μου λέει να κάνω το βήμα στο modeling

 

«Μου αρέσει η Καλαμάτα, όμως μου αρέσει και το modeling» εξηγεί ο ίδιος «δεν μπορούσα να βρω την άκρη για να αρχίσω να δουλεύω ως μοντέλο μέχρι που είχα μια αναπάντεχη πρόταση να κάνω επαγγελματική φωτογράφιση και να κατέβω στον διαγωνισμό Mr Hellas».

 

 

Ο Φώτης, έβγαλε επαγγελματικό λύκειο και άρχισε να δουλεύει στην εστίαση. «Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με κόσμο. Γενικά είμαι κοινωνικό άτομο» λέει ο ίδιος.

 

 

Παιδί μεταναστών από την Αλβανία ο Φώτης ήρθε στη χώρα πέντε χρονών παιδί. Μετά το σχολείο υπηρέτησε στον στρατό και πλέον σκέφτεται τα επόμενα βήματα της επαγγελματικής του καριέρας: «Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Το κάνω από 17 χρονών, ειδικά στο γυμναστήριο. Θέλω να το κάνω επαγγελματικά και θα πάω σε σχολή personal trainer παράλληλα με το modeling που με ενδιαφέρει πολύ» εξηγεί.

 

 

Πάντως η δουλειά του στη Καλαμάτα δεν τον αφήνει παραπονεμένο από πλευράς φλέρτ: «Δε λέω έχω αρκετές επιτυχίες» επιβεβαιώνει σεμνά ο ίδιος.

 

 

«Μου αρέσουν οι μηχανές και γενικά ότι μηχανοκίνητο. Μου αρέσει ακόμα η πεζοπορία. Είναι τα δύο χόμπι που έχω.

 

 

STATS

Ύψος: 1.84

Βάρος: 85 κιλά

Χόμπι: Μοτοσικλέτες – Πεζοπορία