fbpx

Χαμός στο internet για το γυμνό λεύκωμα των Instamodels

Χαμός στο internet για το γυμνό λεύκωμα των Instamodels

Μια έκδοση τολμηρή συνοδεύεται από ένα σκάνδαλο online. Σύμφωνα με το ΤΜΖ γυμνές φωτογραφίες της Κένταλ Τζένερ έχουν γεμίσει το διαδίκτυο και τα social media. Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο Russell James και είναι στιγμιότυπα από τη φωτογράφηση της Τζένερ για την πολυαναμενόμενη έκδοση του λευκώματος Angels 2018.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Charlotte τελικά δεν τα έπαιρνε τα …γράμματα…

 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ο φωτογράφος καταγγέλει κλοπή και θα αναζητήσει τους υπεύθυνους της διαρροής των λήψεων μέσω της νομικής οδού.

 

 

Στην τολμηρή, αισθησιακή έκδοση ο Ράσελ Τζέιμς απαθανατίζει για ακόμη μια φορά τα top models στην πιο γυμνή εκδοχή τους σε ακόμη ένα φωτογραφικό λεύκωμα που αποθεώνει τη γυναικεία φιγούρα.

 

 

Στην έκδοση πέρα από την Κένταλ Τζένερ συμμετέχουν οι αδελφές Χαντίντ αλλά και όλα τα μοντέλα που έχουν καθιερωθεί ως Άγγελοι της Victoria’s Secret.

 

 

O ταλαντούχος φωτογράφος από την Αυστραλία Τζέιμς έχει συνεργαστεί με τη VS για δύο δεκαετίες και εδώ και τέσσερα χρόνια επιμελείται τη συλλεκτική έκδοση των 432 σελίδων.

 

 

Σε αυτή τα πιο εμπορικά top models ποζάρουν με αδαμιαία περιβολή.

 

 

Οι Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Kendall Jenner, Gigi και Bella Hadid, Candice Swanepoel και άλλες καλλονές της μόδας συμμετέχουν στο τολμηρό εγχείρημα που θα βγει μόλις σε 1000 αντίτυπα.

ΠΗΓΗ:CNN