fbpx

Όλοι νομίζουν ότι είσαι …δυνατός αλλά εσύ «κοιμάσαι» μόνος! Μάθε τι σου συμβαίνει!

Όλοι νομίζουν ότι είσαι …δυνατός αλλά εσύ «κοιμάσαι» μόνος! Μάθε τι σου συμβαίνει!

Παρόλο που το σώμα έχει σκάσει από το φαγητό και το στομάχι σου πιέζεται να αναπνεύσει, η ψυχή σου παραμένει κενή

Κοιτάς τα βλέμματα των ανθρώπων γύρω σου και νιώθεις περηφάνια. Όμορφoς, περιποιημένος, δυναμικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση. Ετοιμοπόλεμος, γεμάτος θάρρος και τόλμη, ικανός να μπεις σε όποια μάχη προκύψει, και να παλέψεις με τα πιο άγρια θηρία. Επιτυχημένος, φαινομενικά σκληρος και αδίστακτος.

Έτσι σε βλέπουν οι άλλοι και έτσι θέλεις να σε βλέπουν…

Σε κοιτάζουν με θαυμασμό και σε ζηλεύουν, σκεπτόμενοι πως δεν υπάρχει τίποτα το οποίο δεν θα μπορούσες να καταφέρεις. Σίγουρα σε κανέναν δε περνάει από το μυαλό, η εικόνα σου, σ’ ένα άδειο κρεβάτι τις νύχτες. Εκείνες τις άδειες νύχτες που γυρίζοντας σπίτι, βγάζεις ρούχα σου και κατεβαίνοντας από το υπέροχο βάθρο που η ίδια τοποθέτησες τον εαυτό σου και αφαιρώντας το προσωπείο που έχτισες το πρωί, παραμένεις κενός και κοιτάς τον καθρέφτη και βλέπεις έναν απλό άντρα με τα κουρασμένα μάτια και τις ρυτίδες να είναι πλέον πιο έντονες στο πρόσωπο σου.

Και όμως, κανένας δεν μπορεί να δει το κενό της ψυχής σου. Ένα τεράστιο πιάτο φαγητού, ίσως είναι εκείνο που θα σου κάνει παρέα μαζί με μερικές γενναίες δόσεις ποτού για …επιδόρπιο. Τα καταπίνεις λαίμαργα, πιστεύοντας ασυνείδητα πως έτσι θα μπορέσεις να καλύψεις το τεράστιο συναισθηματικό κενό σου.

Και όμως παρόλο που το σώμα έχει σκάσει από το φαγητό και το στομάχι σου πιέζεται να αναπνεύσει, η ψυχή σου παραμένει κενή. Η ανάγκη της για συναισθηματική ασφάλεια και υποστήριξη, παραμένει ακάλυπτη. Όμως και πάλι θα σκεφτείς έναν τρόπο. Έχεις μάθει να βρίσκεις λύση για όλα και να έχεις κάτι να ελπίζεις.

Ψάξε λοιπόν μήπως είσαι ένας από τους παρακάτω χαρακτήρες, κάτι που παρά την ομορφιά σου σε κάνει να κοιμάσαι μόνος:

  1. Ο κύριος τέλειος

Ψάχνουν γυναίκες που έχουν και αυτές αντίστοιχα όλο το πακέτο. Την φαντάζονται πανέμορφη, γεμάτη γοητεία και χαρίσματα, που θα τραβά τα βλέμματα σε όποιο χώρο μπαίνει, ανερχόμενο αστέρι στην καριέρα της, με μεγάλο κοινωνικό κύκλο, γαλλικά, μπαλέτο και πιάνο, που τραγουδάει υπέροχα, διαβάζει αχόρταγα και λατρεύει την Ιστορία. Αυτά όσον αφορά τη δημόσια εικόνα τους. Γιατί όσον αφορά την εικόνα της στο σπίτι την φαντάζονται καταπληκτική μαγείρισσα, ανιδιοτελή που θα τους αγαπά και θα τους αφιερωθεί.

  1. Αυτός που βγήκε από μια μακροχρόνια σχέση

Είναι ο άνδρας που όποιος και να τον φέρει στο μυαλό του τον θυμάται με την ίδια γυναίκα πλάι του. Ποτέ δεν φαίνονταν ότι είχαν μια ευτυχισμένη σχέση αλλά όλοι πίστευαν ότι θα παντρευτούν. Είναι ο τύπος που ξαφνικά πήρε την απόφαση να χωρίσει και δεν είναι και πολύ σίγουρος για την απόφασή του.

  1. Αυτός που ψάχνει τη γυναίκα που θα εγκρίνουν οι γονείς του

Πρόκειται για άνδρες που δυσκολεύονται να βρουν πραγματικά έναν σύντροφο ζωής. Και οι γονείς του δεν τον βοηθούν. Προσπάθησε να κάνει την επανάστασή του, αλλά και μετά την πόρτα που έριξαν οι γονείς του στην τελευταία αγαπημένη του κλαίει και εγκατέλειψε το… σπορ.

  1. Αυτός που τον αποθέωναν στα νιάτα του

Είναι ο τύπος που από τα 17 του είχε στο πλάι του το κορίτσι που όλοι ήθελαν. Αφού έζησε το όνειρό του, εκεί γύρω στα 24 αποφάσισε ότι πρέπει να χωρίσει για να γνωρίσει και άλλες εμπειρίες. Και κάπου εκεί την πάτησε, αφού… γνωρίζοντας εμπειρίες τα χρόνια πέρασαν και τώρα βρέθηκε εκεί λίγο πριν τα 40 να μην ξέρει τι θέλει, πού πηγαίνει…

  1. Ο τύπος που άρχισε να… αρέσει μετά τα 25

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι άνδρες που μέχρι τα 25 τους δεν είχαν και μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλλο. Και αφού τα κατάφεραν να χάσουν κιλά, να φτιάξουν το στιλ τους και την εικόνα τους. Δυστυχώς μετά από 25 χρόνια ταπεινοφροσύνης μπαίνει σε μια νέα φάση… βύθισης αφού δεν ξέρει τι θέλει πού πάει.

  1. Ο… απεγνωσμένος

Πρόκειται για τον τύπου από τα 15 του μέχρι τα 30 του είχε πάντα στο πλευρό του μια κοπέλα αλλά κάποια στιγμή κάτι συνέβη, την έχασε και τώρα τα έχει… χάσει που δεν έχει καμιά δίπλα του. Εχει προφίλ σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ψάχνει απεγνωσμένα, παρότι όταν φίλοι και συγγενείς τον ρωτούν γιατί δεν έχει βρει ακόμη μια καλή κοπέλα εκείνος απαντά: «Δεν έχω χρόνο. Με έχει απορροφήσει η καριέρα μου, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω μια σχέση».

  1. Ο Ιn

Είναι όμορφος, καλοντυμένος και έχει μια καλή δουλειά. Είναι αστείος αλλά και γοητευτικός. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι δεν… τραβάει τις γυναίκες. Αυτοί που ψιθυρίζουν πίσω από την πλάτη του ότι απλά δεν του αρέσουν οι γυναίκες είναι πολλοί, ωστόσο, αυτός λίγο ενδιαφέρονται για τα κουτσομπολιά αυτά.

  1. Ο φοβισμένος

Δεν του αρέσει να πηγαίνει σε μπαρ, αρνείται να επιχειρήσει κάποια on line γνωριμία, βγάζει μια έντονη άρνηση για τα πάντα και μια παθητικότητα. Αν δεν τον εντοπίσει μια γυναίκα να τον κυνηγήσει δεν πρόκειται απλά να κάνει τίποτα.