fbpx

Έτσι θα ντυθείς όμορφα και στιλάτα αν έχεις πολύ μυώδες κορμί

Έτσι θα ντυθείς όμορφα και στιλάτα αν έχεις πολύ μυώδες κορμί

Αν είσαι από εκείνους που προτιμούν τον όγκο στο σώμα τους και γι αυτό το λόγο έχεις δουλέψει σκληρά για να αποκτήσεις μυώδη κορμί είναι καλό να το αναδείξεις με την επιλογή κατάλληλων ρούχων που φυσικά θα σου είναι και άνετα.

Η τάση της μόδας για κολλητά ρούχα “skinny” είναι στο επίκεντρο τώρα και αν θέλεις να δείχνεις συγχρονισμένος με τη μόδα, πρέπει να την ακολουθείς, όμως αυτή η τάση μπορεί να ταιριάζει σε ψιλόλιγνους, αλλά εσένα θα σε κάνει να δείχνεις μάλλον σαν …παραγεμισμένο λουκάνικο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Έτσι θα απαλύνεις τον «κώδικα ντυσίματος» στη δουλειά σου

 

Όταν πρόκειται για τζιν παντελόνια, απόφυγε τα πολύ στενά προτίμησε την κανονική γραμμή και μείνε ήσυχος ότι το παντελόνι θα δείξει πάνω σου. Αν προσπαθήσεις να χωρέσεις σε skinny παντελόνι, θα καταλήξει να ασφυκτιά το κάτω σου μισό.

 

 

Είναι δύσκολο να βρεις στυλάτα τζιν που να εφαρμόζουν σωστά στα τεράστια πόδια σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταφύγεις στα φαρδιά παντελόνια, ή ακόμη χειρότερα, στα παντελόνια καμπάνα. Μείνε πιστός στα παντελόνια που στενεύουν στον αστράγαλο ή στην ίσια γραμμή.

 

 

Για να συνδυάσεις το παντελόνι με σακάκι και γραβάτα προτίμησε το κλασσικό μέγεθος γραβάτας. Οι λεπτές γραβάτες και τα κολλητά, μεσάτα σακάκια θα σε δείχνουν «κάπως» ενώ αντίθετα τα κλασσικά φαρδιά σακάκια θα κάνουν το σώμα σου να δείχνει ισορροπημένο, όπως είναι δηλαδή.

Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά γυμνάστηκες γι’ αυτούς τους μυς αν καλύπτονται από ρούχα που δεν ερφαρμόζουν σωστά. Οι διαφορετικές μάρκες έχουν διαφορετικές αναλογίες και μεγέθη, έτσι ένα medium μέγεθος δεν θα έχει πάντα την ίδια εφαρμογή. Πολλοί κάνουν το λάθος να παίρνουν μεγαλύτερο νούμερο επειδή νομίζουν ότι χρειάζονται περισσότερο χώρο για τους μυς τους. Λάθος σκεπτικό. Όταν έχεις αμφιβολία, πάντα να κατεβαίνεις σε νούμερο. Και πάντα να διαλέγεις ρούχα που είναι ελαστικά για να προσαρμόζονται στο μέγεθος των διαφόρων μυών του σώματος. Ένα ελαστικό μικρότερο νούμερο θα αγκαλιάσει τα χέρια σου και θα αναδείξει τους μυς καλύτερα από ένα υπερμεγέθες μπλουζάκι.

 

 

Όταν πρόκειται για μπλουζάκια και κοστούμια, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεις κομμάτια που να ταιριάζουν στον ογκώδη άνω κορμό σου και στους τετρακέφαλους και στη λεπτή μέση. Το να βρεις μάρκες που εφαρμόζουν καλύτερα στο σώμα σου είναι εξίσου σημαντικό με το να βρεις το κατάλληλο νούμερο.

Ένα απαραίτητο ρούχο που πρέπει να έχει κάθε fitness άντρας στη ντουλάπα του για να τονίζει το σχήμα του είναι ένα μπουφάν bomber. Είναι κομμένο και ραμμένο για να τονίζει τη λεπτή σου μέση και τους φαρδείς ώμους. Απόφυγε τους μεγάλους, ογκώδεις ώμους με βάτες και προτίμησε ένα λεπτό, ελαφρύ στυλ με ελάχιστη περίσσεια υφάσματος.

Τα καθημερινά σου ρούχα θα πρέπει να αποτελούνται από ποικιλία t-shirt, henleys, polo και λεπτά πλεκτά. Όπως προαναφέρθηκε, το μυστικό εδώ είναι να διαλέξεις κομμάτια με ελαστικότητα. Αυτό επιτρέπει στα ρούχα να αγκαλιάζουν το σώμα σου και να αναδεικνύουν με γούστο τους μυς σου, χωρίς να δείχνεις σα τσουβάλι. Για τις καθημερινές εξόδους, διατήρησε ένα καλό στυλ με αυτά τα βασικά περί ένδυσης. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι είναι απίστευτα άνετα, έτσι δεν θα νιώθεις στριμωγμένος ή περίεργα ενώ τρέχεις για τις καθημερινές σου δουλειές.