fbpx

Έτσι θα οργανώσεις τις πραγματικές στιγμές που αξίζει να κάνεις share

Έτσι θα οργανώσεις τις πραγματικές στιγμές που αξίζει να κάνεις share

Δίχως να το αντιλαμβανόμαστε, προσπερνάμε εκατοντάδες όμορφες  ώρες, τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει μαζί με τους αγαπημένους μας.

Λένε πως κάθε ημέρα είναι μοναδική και έχει τις όμορφες στιγμές της. Η αλήθεια είναι όμως, ότι συχνά αδυνατούμε να αντιληφθούμε και να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι γεννημένοι από το 80 έως το 2000 αποτελούν τελικά την πιο μοναχική γενιά;

 

«Βυθισμένοι» πίσω από τα smartphones μας, προσηλωμένοι στα emails μας και καθηλωμένοι από την κούραση της ημέρας στους καναπέδες μας, συχνά αφήνουμε τις καλύτερες στιγμές της κάθε ημέρας να χάνονται μέσα από τα χέρια μας.

Πράγματι, δίχως να το αντιλαμβανόμαστε, προσπερνάμε εκατοντάδες όμορφες ώρες, τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει μαζί με τους αγαπημένους μας. Διότι κακά τα ψέματα, τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, εκείνες που ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, αξίζει να τις μοιραζόμαστε και να τις κάνουμε share.

Δες πως θα οργανώσεις τις καλύτερες στιγμές που αξίζει να μοιράσεις στα socialmedia

 

  1. Μετά τη δουλειά ραντεβού με την παρέα στο μπαλκόνι

Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, από το να καλέσεις τους φίλους ή συναδέλφους σου σε μία συνάντηση μετά τη δουλειά για μπύρα ή κα΄φε ή ότι άλλο στο μπαλκόνι;  Θα δροσιστείτε, θα χαλαρώσετε, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί και θα κάνετε τα πιο όμορφα Instagram stories, απαθανατίζοντας τις στιγμές που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα.

 

  1. Βουτιές μετά τη δουλειά

Δεν χρειάζεται να περιμένεις την Κυριακή για να μπορέσεις να πας για μια βουτιά και να απολαύσεις ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα -αφού πρώτα «κολλήσεις» στην κίνηση.  Μια εξαιρετική ιδέα είναι να κανονίζεις να πηγαίνεις μες στην εβδομάδα για βουτιές μετά τη δουλειά την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα εσύ και η παρέα σου θα είστε στην πόλη… αλλά θα είναι σαν να βρίσκεστε σε κάποιο νησί!

 

  1. «Κυνηγώντας» το ηλιοβασίλεμα στις γειτονιές της πόλης

Αν ζεις στην επαρχία, τότε οι επιλογές που έχεις για περίπατους στη φύση είναι πολλές. Μπορείς όμως να απολαύσεις όμως μοναδικές στιγμές αν ζεις στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη; Μα φυσικά και μπορείς! Δίνοντας ραντεβού με τους φίλους ή την σύντροφό σου έπειτα από τη δουλειά ή τη σχολή για να βρείτε τα πιο όμορφα, γραφικά και instagramικά σημεία της πόλης για να απολαύσετε και να κάνετε share τα πιο χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα!