fbpx

Έτσι θα περιποιηθείς από το βράδυ για να κερδίσεις χρόνο κα να δείξεις πιο νέος το πρωί

Έτσι θα περιποιηθείς από το βράδυ για να κερδίσεις χρόνο κα να δείξεις πιο νέος το πρωί

Το πρωί ο χρόνος είναι ελάχιστος και για να προλάβεις κάποιες φορές κόβεις κάποιες από τις πρωινές τελετουργίες οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού σε «φτιάχνουν» και σε κάνουν να δείχνεις πιο νέος από ότι είσαι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 4 super tips για να φτιάξεις το μαλλί σου όταν σε πιέζει ο χρόνος

 

Για να το καταφέρεις πρέπει να μάθεις να μοιράζεις σωστά το χρόνο περιποίησης.

Δες πως μπορείς να φροντίζεις τον εαυτό σου από το βράδυ. Μάθε ακόμα ότι σε κάποιες περιπτώσεις η βραδινή περιποίηση είναι πιο αποτελεσματική.

 

 

  1. Μαλλιά

Πολλοί κάνουν ένα ντουζ το πρωί και πράγματι η αίσθηση είναι όμορφη. Ωστόσο αυτό δεν αποκλείει τα μαλλιά σου να πετάνε και να μη στρώνουν. Για να το αποφύγεις λοιπόν λούσε τα από το βράδυ. Τα καθαρά θυλάκια των μαλλιών σου θα χρειαστούν μια με δύο ώρες για να ανακτήσουν τα φυσικά έλαιά αυτά δηλαδή που χαρίζουν στιλπνότητα και καλό «κράτημα» έτσι το πρωί δεν θα «πετάνε» και θα πας με στρωμένα μαλλιά στη δουλειά.

 

 

  1. Πρόσωπο

Φρόντισε το πρόσωπο σου από το βράδυ αφού αν κοιμηθείς με όλους τους ρύπους της ημέρας το σμήγμα θα έχει διαποτίσει το πρόσωπό σου με αποτέλεσμα να κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται κατά τι πιο γερασμένη ή αφυδατωμένη και ορατά κουρασμένη! Περιποιήσου λοιπόν το πρόσωπο σου από το βράδυ με μια ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτικά συστατικά η οποία θα δουλέψει ολονύχτια. Πριν βάλεις την κρέμα πλύνε το πρόσωπο σου με σαπούνι!

 

 

  1. Χέρια

Άπλωσε λίγη ενυδατική κρέμα το βράδυ για να μην ξεραίνεται το δέρμα των χεριών σου. Αν παρατηρείς σκασίματα και επίμονο ξεφλούδισμα εκεί που το δέρμα ενώνεται με τα νύχια άπλωσε καλύτερα λίγη βαζελίνη.

 

 

  1. Μασχάλες

Αν ιδρώνεις περισσότερο από τους άλλους και αν το αποσμητικό σου δεν επαρκεί. Τα αποσμητικά θεωρητικά θα πρέπει να σε καλύπτουν 24 ώρες αν αυτό δεν γίνεται τότε υπάρχει πρόβλημα με το προϊόν που χρησιμοποιείς. Μια λύση είναι να το αλλάξεις ενώ μπορείς να το χρησιμοποιείς από το βράδυ για να δουλέψει προς όφελός σου ενώ εσύ κοιμάσαι.

 

 

  1. Πόδια

Οι πιθανότητες να ιδρώσουν και να μυρίσουν άσχημα είναι μεγάλες ειδικά αν φοράς όλη μέρα κλειστά παπούτσια και  παράλληλα ασχολείσαι φανατικά με το τρέξιμο. Το να τα πλύνεις το πρωί μόλις ξυπνήσεις αποτελεί και αγγαρεία αλλά και αποτέλεσμα δεν θα δεις. Και πάλι η καλύτερη επιλογή σου είναι το βράδυ πριν κοιμηθείς. Μια μικρή λεκάνη με χλιαρό νερό στο οποίο θα έχεις ανακατέψει αλατόνερο και ξύδι θα κάνει τη διαφορά. Άφησέ τα να μουλιάσουν για πέντε – δέκα λεπτά ενώ βλέπεις τα τελευταία μηνύματα της ημέρας στο κινητό ξέπλυνέ τα και σκούπισέ τα πολύ καλά. Το πρωί απλά θυμήσου να ρίξεις λίγο ταλκ μέσα στις κάλτσες.