fbpx

Έτσι θα την κάνεις να …χάσει την μουρμούρα της, επειδή βάζει κιλά χωρίς να τρώει…

Έτσι θα την κάνεις να …χάσει την μουρμούρα της, επειδή βάζει κιλά χωρίς να τρώει…

Εχεις κουραστεί από τη… μουρμούρα της κοπέλας σου για το ότι βάζει κιλά ενώ δεν… τρώει. Θες να τη βοηθήσεις να τα χάσει πριν τα… χάσεις εσύ. Δες τους παρακάτω τρόπους και κινήσου ανάλογα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το μοναδικό καλό που γίνεται όταν μαλώνεις μαζί της

 

Υποσημείωση που πρέπει να της μεταφέρεις. Τα κιλά θα μειώνονται ενώ κοιμάται. Το  Πιασες;

 

  • Δώστης γαλακτοκομικά

Ενα ποτήρι γάλα γιαούρτι ή smoothie με πρωτεϊνες πριν το κρεβάτι αποδεικνύονται ευεργετικά.

 

  • Κλείσε τη θέρμανση

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι το σώμα μας πρέπει να έχει τη φυσιολογική του θερμοκρασία και δεν χρειάζεται να βρίσκεται σε υπερβολικά θερμό περιβάλλον. Παράλληλα είναι και αιτία αύξησης των κιλών όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο.

 

 

  • Αστην να διαβάσει

Αγόρασέ της το αγαπημένο της είδους βιβλίου και άστην να ξεχαστεί. Η ευχάριστη δραστηριότητα πριν τον ύπνο βοηθά και να θα και αποτελέσματα στο σώμα της. Εντυπωσιακό;

 

  • Φτιάξε διάθεση με χαμηλό φωτισμό

Είναι καλύτερο από το να κοιμάται σε σκοτεινό δωμάτιο. Το χαμηλό φως μειώνει την παραγωγή μελατονίνης και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα ύπνου άρα όλες οι λειτουργίες του σώματος γίνονται πιο ομαλά. Βέβαια αν θες καλύτερα αποτελέσματα άνοιξε παράθυρα να μπει… ήλιος.

 

  • Δεν χρειάζεται αλκοόλ

Ούτε αυτό το… ρομαντικό ποτήρι κρασί πριν πέσει για ύπνο. Ο μεταβολισμός της ζάχαρης που περιέχεται αναγκάζει τον οργανισμό να δουλέψει περισσότερο επομένως δεν του επιτρέπει να ξεκουραστεί ανάλογα.