fbpx

Ήπιες πολλές μπύρες και έχεις τύψεις για τη διατροφή;

Ήπιες πολλές μπύρες και έχεις τύψεις για τη διατροφή;

Πήγες παραλία ή παρακολούθησες τον αγώνα του Moto GP  ήπιες πολλές μπύρες και τώρα έχεις τύψεις για τη διατροφή σου;

Ξεκόλλα δεν έγινε και κάτι! Η μπύρα είναι ένα καλό ποτό σε μέτριες δόσεις αλλά αν ξεφύγουμε καμιά φορά δεν πειράζει. Χαλάρωσε και σκέψου τα οφέλη. Όσο για τη ζημιά που έκανες στη διατροφή σου αυτή θα την αποκαταστήσεις από την επόμενη κιόλας μέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 6 καλά που σου κάνει το καλοκαίρι!

 

Το βασικό είναι ότι χαλάρωσες με την παρέα. Διασκέδασες άφησες το μυαλό σου να διώξει τις κακές σκέψεις της κρίσης και όλων των ψυχολογικών και άλλων προβλημάτων που προκαλεί.

Είναι γνωστό ότι η πολύ μπύρα κάνει το χειρότερο μεθύσι. Όμως αφού έγινε …έγινε και σταμάτα να το σκέφτεσαι. Από την άλλη αν δεν έχεις μεθύσει και απλά ήπιες αρκετές μπύρες μη το σκέφτεσαι . Η μπύρα παρασκευάζεται από φυσικές πρώτες ύλες με υψηλή διατροφική αξία όπως είναι το κριθάρι και τα δημητριακά η μαγιά και το νερό. Μάλιστα έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε νερό (93%) και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ και ως εκ τούτου μπορεί να συνεισφέρει σε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Τα τελευταία χρόνια τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες υποδεικνύουν ότι η ήπια κατανάλωση μπύρας μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό!

Μελέτες έχουν δείξει ότι η ήπια κατανάλωση μπύρας μπορεί να κάνει καλό στην καρδιά μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης εμφράγματος! Αυτό βέβαια μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας την μπύρα συνδυαστικά μαζί με άλλα προληπτικά μέτρα όπως ο έλεγχος του βάρους η άσκηση και η σωστή διατροφή.