fbpx

Αγγελία αναζητά τον «μπάρμαν του παραδείσου»!

Αγγελία αναζητά τον «μπάρμαν του παραδείσου»!

Μετά την ονειρική αγγελία εργασίας όπου εργοδότης αναζητούσε υπάλληλο για να αναλάβει τη φροντίδα 70 γατών στη Σύρο, ήρθε νέα, η οποία ψάχνει μπάρμαν ή μπαργούμαν σε ένα… πλωτό μπαρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αναζητείται… εξερευνητής παραλιών που θα πληρώνεται χιλιάδες ευρώ

 

Το Floyd’s Pelican Bar βρίσκεται στην εξωτική Τζαμάικα και είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα. Η επιχείρηση θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να «φτιάχνει ποτά σε ένα από τα ιδανικότερα μέρη για ποτό του κόσμου».

 

 

Σύμφωνα με τη διαφήμιση της ταξιδιωτικής εταιρείας, ο ιδιοκτήτης Floyd Forbes αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα μετά από 18 ολόκληρα χρόνια πίσω από τη μπάρα και αναζητάει κάποιον να τον αντικαταστήσει το καλοκαίρι.

 

 

Δυστυχώς για τους ενδιαφερόμενους, δεν πρόκειται για μόνιμη εργασία αλλά για σεζόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi. Μεταξύ των «αυστηρών» κριτηρίων για να διοριστεί κάποιος είναι το χαμόγελο στις βάρκες που περνάνε και να φτιάχνει εξαιρετική… πίνα κολάντα!

 

 

Το ιδιαίτερο αυτό μπαρ χτίστηκε το 2001 όταν ο Forbes ήταν ακόμη ψαράς και είχε ως όνειρο ένα μπαρ στη μέση του ωκεανού! Το μαγαζί όμως, τρία χρόνια μετά, καταστράφηκε από τον Τυφώνα «Ιβάν». Οι ντόπιοι έσπευσαν να βοηθήσουν και τελικά το όνειρο του Floyd δεν γκρεμίστηκε.

 

ΠΗΓΗ: CNN