fbpx

Ανακάλυψε τα βότανα του …έρωτα και γίνε «ταύρος» στο κρεβάτι!

Ανακάλυψε τα βότανα του …έρωτα και γίνε «ταύρος» στο κρεβάτι!

Στην ιστορία έχουν καταγραφεί πολλοί τρόποι που άρχοντες ή βασιλείς βελτίωναν τις ερωτικές τους επιδόσεις με τη κατανάλωση κάποιων βοτάνων. Δεδομένου ότι εκείνες τις εποχές δεν υπήρχε το …βιάγκρα ή άλλα χημικά σκευάσματα οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει την ευεργετική επίδραση των βοτάνων ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις ερωτικές τους συνευρέσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα 3 sexy πράματα της …δείχνει ο καβάλος σου

 

Μάλιστα χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός σουλτάνου που έπρεπε να ικανοποιεί τακτικά ολόκληρο χαρέμι.

 

 

Η ευεργετική χρήση των βοτάνων στον οργανισμό είναι αποδεκτή και επιστημονικά. Ποια βότανα όμως έχουν επίδραση στον έρωτα ανεβάζοντας τη λίμπιντο των ανδρών;

 

Δες ποια είναι τα βότανα:

 

  • Η κανέλα είναι ένα από αυτά και βρίσκεται σχεδόν παντού. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.  Σε μεγάλη ποσότητα όμως είναι τοξική και μπορεί να μειώσει την άμυνα του οργανισμού.
  • Το μοσχοκάρυδο όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες έχει αφροδισιακή δράση αλλά σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικό για τον οργανισμό όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Επομένως …χρήση με μέτρο!
  • Ο κρόκος ή αλλιώς σαφράν  τονώνει και ενισχύει τον οργανισμό. Μελέτες που έγιναν αρχικά σε πειραματόζωα και στη συνέχεια σε άνδρες απέδειξαν ότι βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το  προσθέσετε στο φαγητό ή στη σαλάτα.
  • Η μέντα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Λέγεται μάλιστα ότι ο Αριστοτέλης είχε συμβουλεύσει το Μέγα Αλέξανδρο να μην αφήνει τους στρατιώτες του να πίνουν τσάι μέντας πριν από τη μάχη για να αποφεύγουν την ερωτική διέγερση και την επακόλουθη απώλεια των δυνάμεών τους.
  • Το φασκόμηλο θεωρείται όμως ότι έχει και διεγερτικές ιδιότητες και παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας με σκοπό τη διατήρηση της στυτικής λειτουργίας.
  • Στην ιστορία έχουν καταγραφεί πολλοί τρόποι που άρχοντες ή βασιλείς βελτίωναν τις ερωτικές τους επιδόσεις με τη κατανάλωση κάποιων βοτάνων. Δεδομένου ότι εκείνες τις εποχές δεν υπήρχε το …βιάγκρα ή άλλα χημικά σκευάσματα οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει την ευεργετική επίδραση των βοτάνων ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις ερωτικές τους συνευρέσεις.